Home TOP NEWS Προσοχή στα στημένα, ταχύτητα μπροστά

Προσοχή στα στημένα, ταχύτητα μπροστά

 


Μπαίνουμε στη δωδέκατη αγωνιστική, οπότε οι ομάδες δεν έχουν πολλά να κρύψουν,  κάτι που μπορεί να κάνει ακόμα κι αυτές που δεν έχουν ακόμα δώσει αγώνα μεταξύ τους. Η ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν ξέρει τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της ΑΕΛ όπως και ο αντίπαλος την ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα μας θα προσπαθήσει να εξερευνήσει και να εκμεταλλευτεί τους τομείς που η ομάδα της Λεμεσού είναι ευάλωτη και να αναχαιτίσει τα δυνατά της σημεία.

Για να γίνουμε όμως πιο συγκεκριμένοι, η ΑΕΛ είναι πολύ δυνατή στα στημένα. Η ομάδα μας πάει στο παιχνίδι με ένα νεαρό, ταλαντούχο αλλά άπειρο τερματοφύλακα που πρέπει να προστατευτεί και από τους συμπαίκτες του. Ειδικά τα στημένα είναι ομαδική δουλειά και όχι ένας μόνος του. Αμυντικοί, επιθετικοί, μέσοι όλοι θα έχουν παίκτη να μαρκάρουν και πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι σε όλο το ενενηντάλεπτο.

Όσον αφορά τώρα τα στοιχεία που πρέπει να εκμεταλλευτέι η ΟΜΟΝΟΙΑ, πρέπει να εστιάσουμε στην ταχύτητα των δυο επιθετικών της. Χριστοφή και Ντάρμπισαϊαρ είναι ένα κλικ πιο γρήγοροι από τους κεντρικούς αμυντικούς της ΑΕΛ και μπορούν να τους προκαλέσουν πολλά προβλήματα αν δεχθούν τη μπάλα στην πλάτη τους. Ο Κάρβερ βέβαια ξέρει πολύ καλύτερα από εμάς που πρέπει να κτυπήσει!