Home TOP NEWS Ανάγκη επιτακτική ο στόπερ

Ανάγκη επιτακτική ο στόπερ

Υποδείξεις όσον αφορά τις μεταγραφές δεν κάνουμε ποτέ. Δεν είναι η θέση μας, δεν είμαστε ειδικοί και από τη στιγμή που φωνάζαμε για χρόνια πως θέλουμε τεχνικό διευθυντή που να είναι ο απόλυτος άρχοντας, δεν θα ήταν ούτε τίμιο, ούτε σωστό να αμφισβητούμε αποφάσεις του χωρίς επιχειρήματα. Στην προκειμένη περίπτωση,όσον αφορά δηλαδή τον κεντρικό αμυντικό, δεν θεωρούμε πως κάνουμε υποδείξεις, αφού και ο Νίκος Νταμπίζας εξ’ όσων καταλαβαίνουμε θα ήθελε να φέρει άλλον ένα παίκτη για αυτή τη θέση. Οικονομικό είναι το θέμα.


Κατακρίβιαν δεν θεωρούμε πως θέλουμε απλά ένα παίκτη, αλλά ένα…Νίκο Νταμπίζα. Ένα παίκτη διαφοράς δηλαδή, ένα παίκτη που να προσθέσει ποιότητα στην οπισθοφυλακή μας και όχι απλά βάθος. Τα νούμερα λένε όλη την αλήθεια για την άμυνα μας και δυστυχώς αυτά είναι άσχημα. Στην ουσία την ευκολία με την οποία δέχεται γκολ πληρώνει η ομάδα μας που σε συνδυασμό με κάποιες καταδικαστικές διαιτητικές αποφάσεις, την έχουν φέρει 8 βαθμούς πίσω από την κορυφή και 6 πίσω από τη δεύτερη και την τρίτη θέση.

Το οικονομικό θέμα είναι σεβαστό, ειδικά όταν μιλάμε για την ΟΜΟΝΟΙΑ που έχει 11 εκατομμύρια χρέος. Η άποψη μας είναι όμως πως το Διοικητικό Συμβούλιο πρέπει να κάνει τα αδύνατα δυνατά, για να μπορέσει ο Νταμπίζας να προσθέσει ένα κεντρικό αμυντικό αξίας στο δυναμικό της ομάδας. Τα λεφτά τα οποία ρισκάρουμε αν δεν φέρουμε, αυτά της Ευρώπης δηλαδή, είναι περισσότερα από την δαπάνη που απαιτείται για να έρθει αμυντικός. Και δεν αναφέρουμε καν ότι υπό κάποιες προϋποθέσεις, η δαπάνη μπορεί να είναι και επένδυση για μελλοντικά έσοδα.