Home TOP NEWS «Εμείς παραπεμφθήκαμε, οι άλλοι γιατί όχι;»

«Εμείς παραπεμφθήκαμε, οι άλλοι γιατί όχι;»

 


Στον Super ΣΠΟΡ FM μίλησε ο Ανδρέας Δημητρίου και αναφέρθηκε στις παραπομπές του ίδιου και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από τον πειθαρχικό εισαγγελέα για δηλώσεις και ανακοινώσεις που αφορούσαν τη διαιτησία, τονίζοντας πως παρόμοιες δηλώσεις άλλων δεν παραπέμφθηκαν. Επιπρόσθετα, ο εκπρόσωπος Τύπου του σωματείου μας κάλεσε τους δημοσιογράφους να κάνουν έρευνα για το θέμα, έτσι ώστε να απαντηθεί το ερώτημα ποιες δηλώσεις παραπέμπονται και ποιες όχι.

Πέραν των πιο πάνω, μίλησε ακόμη για το αγωνιστικό μέρος και το επόμενο παιχνίδι, ενώ από… πάσα του δημοσιογράφου αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα που αφορούν την έκθεση του παρατηρητή για το αιώνιο ντέρμπι.

Αναλυτικά όσα είπε αναφορικά με τις παραπομπές για δηλώσεις:

«Επειδή επικρατεί σύγχυση αναφορικά με τις δηλώσεις παραγόντων και κατ’ επέκταση συλλόγων που παραπέμπονται ή όχι στον Αθλητικό Δικαστή, θα θέλαμε σαν ΟΜΟΝΟΙΑ να σας ζητήσουμε όπως κάνετε μία σχετική έρευνα πάνω σε αυτό το κομμάτι.

Για παράδειγμα, μετά τη λήξη αγώνα που έγινε πριν δύο βδομάδες, έγινε η εξής τοποθέτηση: “Με πολλή ευκολία σφυρίζονται πέναλτι εναντίον μας (είπε το όνομα της ομάδας) και παρόμοιες και σε πιο ξεκάθαρες περιπτώσεις δεν παίρνουμε πέναλτι. Υπάρχει μια λογική ότι απαγορεύεται να δίνεις πέναλτι στην ομάδα μας”.

Μπορείτε να ρωτήσετε ή να διερευνήσετε, γιατί ο πειθαρχικός εισαγγελέας, κ. Στέλιος Νικολάου, δεν έχει παραπέμψει αυτήν τη δήλωση στον αθλητικό δικαστή; Εάν μπορείτε, ρωτήστε και τον ίδιο να μας απαντήσει. Διότι αυτή η δήλωση υπονοεί ξεκάθαρα ότι δεν δίνονται πέναλτι υπέρ αυτής της ομάδας. Ότι κάποιος απαγορεύει.

Εμείς έχουμε παραπεμφθεί για δηλώσεις μας το Σάββατο και τη Δευτέρα.

Θα περιμένουμε το ρεπορτάζ σας σχετικά με αυτό το θέμα, με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Θέλουμε να ακούσουμε από τους αρμόδιους, να δοθεί μία εξήγηση σε όλο τον κόσμο πρώτα γιατί δεν παραπέμφθηκε η συγκεκριμένη δήλωση και δεύτερον ποιες δηλώσεις παραπέμπονται και ποιες όχι».