Home TOP NEWS Επίσκεψη με δώρα και ευχές στα παιδιά

Επίσκεψη με δώρα και ευχές στα παιδιά


Στο Μακάρειο Νοσοκομείο, για να δώσουν δώρα και χαρά όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, βρέθηκαν οι “πράσινοι” σήμερα Τρίτη 29 Δεκεμβρίου. Αντιπροσωπεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, σε συνεργασία με την Primetel, μοίρασαν δώρα στα παιδιά, όπως και ευχές για ταχεία ανάρρωση. Οι παίκτες του “τριφυλλιού” είδαν τα παιδάκια να χαμογελούν, ξεχνώντας για λίγο τα τα προβλήματα υγείας που έχουν και αμφότεροι πήραν δύναμη.

«Διαπιστώνουμε πως κάθε χρόνο που είμαστε εδώ, τα παιδιά το χαίρονται και παίρνουν δύναμη για να συνεχίσουν τη μεγάλη τους προσπάθεια. Ουσιαστικά αυτό είναι που προσφέρουμε, τη ψυχική δύναμη για να μπορέσουν να ξεπεράσουν αυτή τη δοκιμασία που έχουν τώρα στη ζωή τους», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Δημητρίου για την επίσκεψη. Πρόσθεσε επίσης πως «εμείς σαν ΟΜΟΝΟΙΑ θα συνεχίσουμε το κοινωνικό μας έργο, όπως κάνουμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς, με επισκέψεις και διάφορες εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα, διότι νιώθουμε καθήκον μας να συμβάλουμε με αυτό τον τρόπο στην κοινωνία και να βοηθάμε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη». Πιο κάτω αναλυτικά όσα είπε:

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών της ομάδας, παρευρέθηκαν οι Ρενάτο Μαργκάσα, Σάκης Κύπρου, Φάνος Κατελάρης, Κωνσταντίνος Παναγή, Ματ Ντάρμπισαϊαρ και Ανδρέας Χριστοδούλου. Ευδιάθετοι όλοι, έδωσαν δώρα στα παιδάκια και φωτογραφήθηκαν μαζί τους! Παρών ήταν και ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Δημήτρης Δημητρίου.

Δώρα πρόσφερε και εκ των μεγάλων χορηγών του σωματείου μας, η Primetel.

https://www.instagram.com/p/BOmbeVij7TR/

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο Μακάρειο νοσοκομείο: