Home TOP NEWS Οι επόμενοι είναι ήδη εδώ

Οι επόμενοι είναι ήδη εδώ

 


Όταν σε λίγες μέρες γράφουμε τι κρατάμε από το 2016, στην κορυφή της λίστας θα είναι ένα όνομα: Φάνος Κατελάρης. Ο νεαρός αμυντικός χαφ, ήρθε σχεδόν από το πουθενά να μπει στην εντεκάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και να κάνει όλους μας να ελπίζουμε πως βρήκαμε ένα παίκτη που στο μέλλον, μπορεί να εξελιχθεί και σε ηγέτη της ομάδας. Δίχως αμφιβολία λοιπόν ο Φάνος έφερε ελπίδα πως η ακαδημία μας μπορεί να βγάλει τους παίκτες που θα οδηγήσουν ξανά την ΟΜΟΝΟΙΑ στη γη της επαγγελίας. Οι επόμενοι άλλωστε, είναι ήδη εδώ.

game11-omonoia-aek-14-filiotis

Ξεκινάμε από τον προφανή, αυτόν που είναι πιο μπροστά από τους άλλους, τον Αντρέα Παναγιώτου Φιλιώτη. Είναι φανερό πως ο Κάρβερ τον πιστεύει πολύ. Τον χρησιμοποιούσε σαν αλλαγή, μέχρι που τραυματίστηκε σοβαρά. Τον περίμενε να αποθεραπευτεί και τον πέρασε σαν αλλαγή και κόντρα στην Αναγέννηση. Έχει πολλούς παίκτες που διψάνε για αγωνιστικά λεπτά ο Άγγλος, επέλεξε όμως τον μικρό ακριβώς γιατί θεωρεί πως μπορεί να εξελιχθεί σε πολύτιμη μονάδα. Και είμαστε βέβαιοι πως ο σχεδιασμός για του χρόνου, θα γίνει έχοντας τον σε πιο πλεονεκτική θέση.

Fraggeskou

Μετά συναντά κανείς τον Αντρέα Φραγκέσκου. Ο κολλητός του Κατελάρη από τον καιρό των ακαδημιών, είναι συνεχώς στην αποστολή της ομάδας αλλά ακόμα δεν πήρε αγωνιστικά λεπτά. Αρκετός κόσμος θεωρεί πως από τη στιγμή που έχουμε πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας, ίσως να έπρεπε να πάρει ευκαιρίες και συμφωνούμε, με τα όσα καταφέραμε να μάθουμε όμως, δεν αργεί η μέρα που θα γίνει και αυτό. Το τεχνικό τημ βλέπει κάτι στον μικρό και για αυτό τον λόγο δεν είχε εισηγηθεί τον δανεισμό του. Πότε θα είναι έτοιμος για το ξεπέταγμα θα δούμε.

game11-omonoia-aek-177

Κατηγορία από μόνος του, είναι ο Αντρέας Χριστοδούλου. Με Παναγή, Κρέσιτς, Κότσαρη μπροστά του, πιθανότατα ούτε καν ο ίδιος δεν περίμενε πως θα ερχόταν φέτος η ώρα του! Τα έφερε έτσι η μοίρα που έπρεπε να συστηθεί στο κυπριακό κοινό και ο νεαρός πορτιέρο και το έκανε με τον καλύτερο τρόπο. Το λάθος με την ΑΕΛ, δεν υποβαθμίζει την παρουσία του, μιλάμε για ένα παιδί 19 ετών. Έχει όλο το μέλλον μπροστά του και είμαστε βέβαιοι πως η παρουσία του φέτος θα παίξει ρόλο στο σχεδιασμό του ρόστερ για του χρόνου.

Kaz-Timitiki-Nuno-Ivanof (198)

Τέλος, στο ρόστερ της πρώτης ομάδας είναι και οι Βασιλείου-Ιβανόφ. Αγωνίζονται σε μεσοεπιθετικές θέσεις, εκεί όπου ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος, κάτι που δυσκολεύει το έργο τους. Δουλεύουν όμως σκληρά, θα παλέψουν για να βρουν ευκαιρίες και αν αυτές έρθουν, πρέπει να είναι έτοιμοι να τις εκμεταλλευτούν. Ο Γιώργος είναι 21 και ο Απόλλωνας 19 ετών και παίρνουν αυτή τη στιγμή ευκαιρίες με την U21 κάτι που θα τους κρατήσει σε εγρήγορση.