Home TOP NEWS Το είπε μεγαλόφωνα και άρεσε!

Το είπε μεγαλόφωνα και άρεσε!

 


Το ότι ο Άρης Σοϊλέδης έχει κάνει “γκελ” με το κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι προφανές. Με την απόδοση του, το πάθος του, την συμπεριφορά του, ο Ελλαδίτης αριστερός μπακ έχει κερδίσει τους πάντες και είναι από τους πλέον συμπαθείς ποδοσφαιριστές της ομάδας. Χθες, στο πλαίσιο των “60 δευτερολέπτων”, απέδειξε πως μόνο τυχαίο δεν είναι το δέσιμο, αφού αντιλαμβάνεται πλήρως που είναι και που πρέπει να στοχεύει.

“Να πάρω το πρωτάθλημα με την ΟΜΟΝΟΙΑ”. Αυτό απάντησε όταν ρωτήθηκε για μια ευχή που θέλει να πραγματοποιηθεί. Όχι να πλασαριστεί στα ψηλά, όχι να κατακτήσει κάποιο τίτλο, θέλει να πάρει το πρωτάθλημα με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Δεν ξέρει πως η ομάδα μας είναι 7 χρόνια μακριά από τον τίτλο και τις τελευταίες σαιζόν δεν το διεκδικεί καν πραγματικά; Ξέρει! Δεν ξέρει για τα οικονομικά προβλήματα; Ξέρει!

Ξέρει όμως και πως αν είναι να ξαναγίνει βασίλισσα η ΟΜΟΝΟΙΑ, πρέπει να σταματήσουμε να κρυβόμαστε πίσω από δικαιολογίες. Ξέρει πως ο κόσμος εκτιμά την προσπάθεια που γίνεται, αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες, θέλει όμως να ξαναδεί την ομάδα του στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, αν δεν είναι φέτος, του χρόνου. Και όσο φοβόμαστε να το πούμε μεγαλόφωνα και περήφανα, δεν πρόκειται να έρθει ως διά μαγείας. Ναι αυτό θέλουμε όλοι, να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.