Home TOP NEWS Να βοηθήσουν άμεσα, να μείνουν μακροπρόθεσμα

Να βοηθήσουν άμεσα, να μείνουν μακροπρόθεσμα

Μια μεταγραφική ήταν αρκετή, για να καταλάβουμε κάποια πράγματα σχετικά με τον τρόπο που δουλεύει ο Νταμπίζας. Είχαμε βέβαια και το προηγούμενο δείγμα από τον Παναθηναϊκό, που είχε τότε παρόμοια δεδομένα με μας, ως αρχική ένδειξη. Μπαίνουμε στην δεύτερη μεταγραφική με τον Ελλαδίτη απόλυτο άρχοντα των κινήσεων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και εν αναμονή των όποιων μεταγραφών, πιο κάτω γράφουμε τι περιμένουμε να δούμε.


Αυτό που έχουμε καταλάβει λοιπόν, είναι πως ο Νταμπίζας κάνει μεταγραφές έχοντας υπόψη του κυρίως τι μπορεί να δώσει ένας παίκτης σε βάθος χρόνου. Ακόμα και οι δανεισμοί στους οποίους προχωρά, θέλει να έχουν προοπτική για μονιμοποίηση του παίκτη στο ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Έχοντας λοιπόν υπόψη τα πιο πάνω, δύσκολα θα κάνει μεταγραφή ενός παίκτη μεγάλης ηλικίας (τέτοιος ήταν μόνο ο Κλέιτον), ή παίκτη που θα βοηθήσει αυτούς τους 6 μήνες και μετά βλέπουμε.

Από τη στιγμή πάντως που μιλάμε για μεταγραφική Ιανουαρίου, όποιος κι αν αποκτηθεί, πρέπει να είναι και σε θέση να βοηθήσει άμεσα. Οι παίκτες που θα έρθουν άλλωστε, σε κάποιο βαθμό το κάνουν για να κλείσουν “τρύπες” που δεν μπορέσαμε, ή δεν καταφέραμε να κλείσουμε το καλοκαίρι. Δεν μπορούμε λοιπόν να σκεφτόμαστε μόνο μακροπρόθεσμα, πρέπει να δούμε και τις άμεσες ανάγκες. Ο Νταμπίζας το έχει στο μυαλό του και ψάχνει τις καλύτερες δυνατές λύσεις.