Home TOP NEWS Σοκ στις καθυστερήσεις για ΑΕΚ υπό πράσινα βλέμματα

Σοκ στις καθυστερήσεις για ΑΕΚ υπό πράσινα βλέμματα

saki6596


Τον αγώνα Δόξα-ΑΕΚ παρακολούθησαν σήμερα ο προπονητής της ομάδας μας, Τζον Κάρβερ, ο βοηθός του Γιώργος Σίμος και ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Νταμπίζας. Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν τη Δόξα στην 16η αγωνιστική και προτίμησαν να δουν από κοντά την αναμέτρηση.

Η ΑΕΚ με το γκολ του Χαραλαμπίδη στο 6ο λεπτό κρατούσε το τρίποντο όμως ο Γουίλσον Κένιτι σκόραρε για τη Δόξα στο 90+3 και έκλεψε τη νίκη από τους Λαρνακείς, οι οποίοι πλέον έχουν συγκάτοικο στην κορυφή την ΑΕΛ με 33 βαθμούς.

Ο Εθνικός Άχνας νίκησε με 3-1 την ΑΕΖ και ανέβηκε στους 17 βαθμούς. Ο Εθνικός πέτυχε και τα τρία τέρματα του πριν συμπληρωθούν δέκα λεπτά στον αγώνα! Δύο τέρματα πέτυχε ο Κατσαράβα (4′ και 6′ ) και ένα ο Χατζηβασίλης (9′). Η ΑΕΖ κατάφερε να μειώσει στο 67′ με το Βιγιαφάνες.

Πολλά τέρματα και στο τέλος, ισοπαλία στον αγώνα της Καρμιώτισσας με τον Άρη στο ΓΣΖ. 3-3 το τελικό αποτέλεσμα με την Καρμιώτισσα να ανεβαίνει στους 18 βαθμούς και τον Άρη στους 11. 2-1 για τον Άρη ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου από τέρματα των Γκονζάλες (11′) και Μαραγκουδάκη (38′) ενώ ο Πόλιανετς είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 για την Καρμιώτισσα στο 26ο λεπτό. Από τέρματα των Βαττή (62′) και Ταραλίδη (πέναλτι, 77′), η Καρμιώτισσα πήρε προβάδισμα με 3-2. Ο Άρης αν και με δέκα ποδοσφαιριστές αφού στη φάση του πέναλτι αποβλήθηκε ο Γιούσεφ, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 84′ με πέναλτι του Ικάντε.