Home TOP NEWS Το αλλάζει;

Το αλλάζει;

Πολλά και διάφορα λέχθηκαν μετά το παιχνίδι κόντρα στο Αποέλ. Κάποια αγωνιστικά, κάποια εξωαγωνιστικά. Σε αυτό το κομμάτι επικεντρωνόμαστε αποκλειστικά σε θέματα που αφορούν το γήπεδο και πιο συγκεκριμένα στην τακτική και τις επιλογές προσώπων από τον Κάρβερ. Ο κόουτς παρατάσσει εδώ και καιρό την ομάδα με 4-4-2 και ρόμβο στο κέντρο, σχήμα που δούλεψε καλά για την ΟΜΟΝΟΙΑ αφού έπαιξε καλύτερο ποδόσφαιρο από τις πρώτες αγωνιστικές. Το ερώτημα είναι, θα το αλλάξει μετά τις δυο συνεχόμενες ήττες;


Μπορεί να το πράξει με δυο τρόπους. Είτε θα αφήσει εκτός τον Κλέιτον και θα ξεκινήσει τον Σέρινταν στο φτερό, παίζοντας 4-3-3 είτε ο Ιρλανδός θα περάσει στη θέση ενός εκ των Κατελάρη, Μαργκάσα και Τουρέ και θα παίξει 4-2-3-1. Αναφέραμε σαν δεδομένο τον Σέρινταν να επιστρέψει στην εντεκάδα σε περίπτωση αλλαγής συστήματος, γιατί τα λεπτά συμμετοχής που παίρνει τα τελευταία ματς, δεν συμβαδίζουν με την εικόνα που είχε στις πρώτες αγωνιστικές. Το αποτέλεσμα είναι να μην βοηθά όσο τότε.

Αν είναι κάτι που απέδειξε ο Κάρβερ όσο είναι στην ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι πως δεν του αρέσουν οι μεγάλες αλλαγές. Μπορεί λοιπόν στο τέλος της ημέρας απλά να αφήσει έξω ένα εκ των Χριστοφή και Ντάρμπισαϊαρ για να ξεκινήσει ο Κίλιαν, μπορεί να μην κάνει και καμία αλλαγή σε πρόσωπα και σχήμα, πέραν ασφαλώς του Βύντρα που θα πάρει τη θέση του Καρλίτος που αποβλήθηκε.