Home TOP NEWS “Βλέπει” κι άλλους από Ελλάδα

“Βλέπει” κι άλλους από Ελλάδα

Ο Σάσα Ζντιέλαρ είναι όπως αποκάλυψε η GOAL το πρωί ο κύριος στόχος του Νίκου Νταμπίζα για τη μεσαία γραμμή. Ο Σέρβος πληρεί όλα τα κριτήρια που έχει θέσει το τεχνικό τιμ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είναι ένας παίκτης με εξαιρετική προοπτική και στο ρόστερ του Ολυμπιακού, δύσκολα θα βρει θέση. Μπορεί να αποκτηθεί χωρίς να φύγει κάποιος και οπωσδήποτε το γεγονός είναι υπέρ του. Δεν είναι πάντως ο μόνος που τσεκάρει ο Νταμπίζας από Ελλάδα.


Από τη γειτονική χώρα τονίζουν ότι ο τεχνικός διευθυντής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, βλέπει ζεστά και την περίπτωση του Πέδρο Άρτσε της Βέροιας. Ο Μεξικανός περίμενε πρόταση από τους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου, ωστόσο αυτή δεν ήρθε ποτέ. Το συμβόλαιο του 25χρονου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, έτσι ίσως η Βέροια να συζητήσει να τον παραχωρήσει 6 μήνες νωρίτερα. Σαφώς πάντως, είναι εντελώς διαφορετική περίπτωση, αφού πρώτον είναι βασικός στην ομάδα του και δεύτερο πρέπει κάποιος να αποχωρήσει γι να έρθει.

Επιπρόσθετα, ενδεχόμενη επιστροφή του στο κυπριακό ποδόσφαιρο ψάχνει και ο Αλέξανδρος Τζιώλης και έχει προταθεί σε όλους τους μεγάλους. Το τωρινό του κασέ είναι εκτός των δυνατοτήτων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ενώ ο Νταμπίζας δεν έχει εκφραστεί δημόσια για τον ποδοσφαιριστή. Αν είναι να έρθει Κύπρο πάντως ο Τζιώλης θα πρέπει να κάνει εκπτώσεις στα θέλω του.