Home TOP NEWS Άλλον ένα κεντρικό αμυντικό και χθες

Άλλον ένα κεντρικό αμυντικό και χθες

16 Γενάρη σήμερα, πάνω κάτω στα μέσα της μεταγραφικής. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θεωρητικά έχει κάνει τις 2 από τις 4 κινήσεις που δικαιούται, αφού έχει εγγράψει ξανά τον Κρέσιτς και έχει αποκτήσει τον νεαρό Αζίζ που εδώ και 3 μήνες έκανε προπονήσεις στο Ηλίας Πούλλος. Οι ουσιαστικές κινήσεις όμως, θεωρούμε πως ακόμα δεν έγιναν. Και αν ο Νικάντρο Μπρέεβελντ είναι δεδομένο πως θα τεθεί στη διάθεση του Κάρβερ για το ματς με την Ανόρθωση, δεν μπορεί να λεχθεί το ίδιο και για τον κεντρικό αμυντικό.


Δεν βγαίνει τίποτα αυτή τη στιγμή για κεντρικό αμυντικό και ελπίζουμε πως απλά κρύβουν καλά τα ονόματα. Σε περίπτωση που μέχρι χθες δεν ίσχυε κάτι τέτοιο, ελπίζουμε πως η νέα απώλεια βαθμών κυρίως εξ αιτίας αμυντικών κενών, ήρθε να τονίσει ξανά την αδυναμία μας. Η 12η Δόξα έχει δεχθεί 27 γκολ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ που θέλει να βάζει ψηλά τον πήχη και να κυνηγήσει τις πρώτες θέσεις, έχει δεχθεί 26. Δεκαέξι περισσότερα από τον πρωτοπόρο, δέκα περισσότερα από τον τέταρτο, πέντε περισσότερα από Νέα Σαλαμίνα και Ανόρθωση.

Η ομάδα χρειάζεται άλλον ένα κεντρικό αμυντικό και μάλιστα ποιότητας. Το λένε οι αριθμοί, το λέει η πραγματικότητα μες το γήπεδο, το λέει και ότι όταν λείψει ένας εκ των Βύντρα και Όρσουλιτς, συνήθως βαφτίζεται στόπερ κάποιος που δεν είναι η φυσική του θέση. Αν οι δεύτερες σκέψεις γίνονται για λόγους οικονομικούς, να υπενθυμίσουμε πως η ζημιά θα είναι πολύ μεγαλύτερη αν δεν βγούμε Ευρώπη, παρά για να λυθεί ένα συμβόλαιο με συμβιβασμό.