Home TOP NEWS Η αποστολή για το ντέρμπι κόντρα στην “κυρία”

Η αποστολή για το ντέρμπι κόντρα στην “κυρία”

 


Είχε μόλις δύο μέρες μπροστά της να προετοιμαστεί κατάλληλα για το ντέρμπι κόντρα στην “κυρία” η ΟΜΟΝΟΙΑ και πηγαίνει στη Λάρνακα με πλάνο “απόδρασης”. Μετά και την τελευταία προπόνηση, ο Τζον Κάρβερ είδε σε ποιους παίκτες μπορεί να υπολογίζει. Μέσα σε αυτούς δεν συγκαταλέγεται το όνομα του Δημήτρη Κωνσταντινίδη, αφού ταλαιπωρείται από θλάση που αποκόμισε στον επαναληπτικό της Τετάρτης.

Εκτός έμεινε και ο νεοαποκτηθείς Νίκαντρο Μπρέβελντ, του οποίου το πιστοποιητικό εγγραφής έφτασε στα γραφεία της ΚΟΠ, αλλά μετά τις 12:00 που ήταν το χρονοδιάγραμμα. Έτσι, ο Ολλανδός θα πρέπει να περιμένει ακόμη μια βδομάδα για να κάνει ντεμπούτο με το “τριφύλλι”. Απών από το παιχνίδι θα είναι ασφαλώς και ο Μπλάτι Τουρέ, που βρίσκεται στην Αφρική για υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της χώρας του. Επίσης, δεν συμπεριλήφθηκαν οι Αμίρ Αγκάγιεφ και Μάριος Δημητρίου.

Η αποστολής της ομάδας μας αποτελείται από τους: Κωνσταντίνο Παναγή, Ντάριο Κρέσιτς, Ανδρέα Χριστοδούλου, Αντρέα Παναγιώτου, Καρλίτος, Λούκα Βύντρα, Μάριν Όρσουλιτς, Μπρούνο Νασιμέντο, Θανάση Παντελιάδη, Άρη Σοϊλέδη, Φάνο Κατελάρη, Ρενάτο Μαργκάσα, Τζιόρτζ Φλορέσκου, Γεράσιμο Φυλακτού, Στεφάν Αζίζ, Κλέιτον, Σάκη Κύπρου, Δημήτρη Χριστοφή, Ονησίφορο Ρουσιά, Ματ Νταρμπισάιαρ και Κίλιαν Σέρινταν.

 

Ποδοβόλεϊ #OMONOIA #acomonianicosia

A photo posted by AC Omonia Nicosia (@acomonianicosia) on

 

Τελευταία προπόνηση #OMONOIA #acomonianicosia

A photo posted by AC Omonia Nicosia (@acomonianicosia) on