Home TOP NEWS «Δεν δεχόμαστε την καραμέλα πως “όλοι ευνοούνται”, σε αυτό κάποιοι διατηρούν τα...

«Δεν δεχόμαστε την καραμέλα πως “όλοι ευνοούνται”, σε αυτό κάποιοι διατηρούν τα ηνία»


Μιλώντας στο Super ΣΠΟΡ FM, ο Ανδρέας Δημητρίου αναφέρθηκε στο χθεσινό αγώνα και τη δύσκολη νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ επί του Εθνικού, όπως επίσης και τη διαιτησία όχι μόνο στο παιχνίδι αυτό αλλά και γενικά όσα βλέπουμε φέτος ή διαχρονικά στα Κυπριακά γήπεδα.

«Ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η νίκη επιβεβαίωσε ότι έχει αρετές και αν δεν αδικεί τον εαυτό της μπορεί να πετύχει αρκετά τη φετινή σεζόν» είπε για την ανατροπή, ενώ όσον αφορά την αμυντική λειτουργία πρόσθεσε «επιβάλλεται και το αναγνωρίζουμε να βελτιώσουμε την αμυντική μας συμπεριφορά και είναι κάτι πάνω στο οποίο δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση και δουλεύουμε να το βελτιώσουμε και θα πρέπει να δουλέψουμε πιο αποτελεσματικά».

Σαν γενική τοποθέτηση για τη διαιτησία είπε: «δεν πρόκειται ποτέ μας να κρυφτούμε, σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε αυτά που λέμε ότι γίνονται σε βάρος μας να γίνονται στους αντιπάλους μας, θέλουμε να κερδίσουμε πάντα καθαρά και με την αξία μας. Το ίδιο και όταν χάνουμε, να νιώθουμε ότι χάσαμε επειδή εμείς δεν ήμασταν καλοί.

Επαναλαμβάνουμε τις θέσεις μας για αλλαγές και εξυγίανση στο Κυπριακό Ποδόσφαιρο για απόλυτη δικαιοσύνη και καταπολέμηση της προκατάληψης. Αυτή η θέση μας παραμένει έντονα και κάθετη και δεν δεχόμαστε αυτό που πάει να καταντήσει καραμέλα ότι “όλοι ευνοούνται” διότι δεν ισχύει, τουλάχιστον όχι με την ίδια συχνότητα, αφού κάποιοι διατηρούν τα ηνία».

Επιστρέφοντας πάλι στο αγωνιστικό, συμπλήρωσε: «Η ανατροπή του σκορ ήταν προϊόν του εξαιρετικού ρυθμού που ανέπτυξε η ομάδα, των ψυχικών αποθεμάτων και του χαρακτήρα των ποδοσφαιριστών, της ποιότητας, της δημιουργικότητας ή της επιθετικότητας που έχει η ομάδα, καθώς και της ζεστής υποστήριξης του κόσμου».

Ακολούθως έγινε αναφορά πάλι στη διαιτησία και τα κακώς έχοντας του Κυπριακού ποδοσφαίρου και έγινε κάλεσμα στον Εθνικό Άχνας, το Αποέλ και όλους για να συστρατευτούν και να έρθουν αλλαγές. Ο Ανδρέας Δημητρίου μίλησε και για τα ψεσινά tweets του “αιώνιου”, τονίζοντας πως «αφού διαπιστώσουν προβλήματα στο χώρου του Κυπριακού ποδοσφαίρου να τοποθετηθούν κατά πόσο θέλουν αλλαγές ή είναι ευχαριστημένοι με την παρούσα κατάσταση και εάν θέλουν αλλαγές είναι πρόθυμοι να κάνουν ουσιαστικές κινήσεις; Εμείς νομίζουμε δεν θα το κάνουν, διότι έμαθαν να λειτουργούν πολύ καλά στο υφιστάμενο καθεστώς και να υλοποιούν τους στόχους τους γνωρίζοντας καλά τα μονοπάτια της επιτυχίας».

Τέλος, αναφέρθηκε στις κινήσεις τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και πως θα βελτιωθεί η αμυντική λειτουργία της ομάδας. Ακούστε στο ηχητικό πιο κάτω αναλυτικά τις δηλώσεις του Ανδρέα Δημητρίου: