Home TOP NEWS Δεν πουλάνε τρέλα, πίεση βάζουν

Δεν πουλάνε τρέλα, πίεση βάζουν

Έκαναν θέατρο και καθυστερήσεις από το 9ο λεπτό, με την ανοχή του Νεοκλέους που σταμάτησε ουκ ολίγες φορές το ματς. Έπαιξαν σκληρά, σε κάποιες περιπτώσεις αντιαθλητικά και πάλι με την ανοχή του Νεοκλέους που τους έδωσε την πρώτη κίτρινη στο 62′ ενώ μέχρι εκείνο το λεπτό έπρεπε να είχαν το πολύ 10 παίκτες στο γήπεδο. Στο τέλος έχασαν από ένα γκολ το οποίο με βάση τον κανονισμό, ο επόπτης είναι καλυμμένος να μετρήσει. Και όχι μόνο διαμαρτύρονται, έκαναν και καραγκιοζιλίκια μετά τη διάσκεψη.


Ο κόσμος ακούει τους παράγοντες του Εθνικού και γελάει. Η δεύτερη πιο ευνοημένη ομάδα στην Κύπρο διαχρονικά, η ίδια που έπρεπε να κάνει πράγματα και θαύματα για να σωθεί πέρσι, η ομάδα του Κούμα, να μιλάει για διαιτησίες. Δεν πουλάνε τρέλα όμως, πίεση βάζουν. Ξέρουν πως θα τα πουν μαζί μας άλλες δυο φορές για το θεσμό του κυπέλλου. Και θέλουν να είναι βέβαιοι πως θα πάρουν τα σφυρηγματάκια τους. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να είναι έτοιμη να προστατεύσει τον εαυτό της.

Κ. Φιλίππου σας υπενθυμίζουμε τι λέγατε πριν 10 μέρες και πάλι για σκοπούς πίεσης και εντυπώσεων. Εξόσων γνωρίζουμε, στην ΟΜΟΝΟΙΑ τηλέφωνο δεν πήραν από εσάς. Αν θέλετε ένα καθαρό κυπριακό ποδόσφαιρο συμπορευτείτε μαζί μας. Όχι για να παίρνετε σφυρίγματα όμως.

«Ειλικρινά σήμερα είμαι πολύ στεναχωρημένος. Χθες δεν κοιμήθηκα. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Γιατί να τον καταγγείλω τον κ. Κούμα αφού τίποτα δεν θα γίνει. Συμφωνώ με κάποια πράγματα που είπε ο πρόεδρος της Ομόνοιας και ειλικρινά θα προσπαθήσω να έχω επαφή μαζί του»

Όσο για την ΟΜΟΝΟΙΑ; Επιβάλλεται να συνεχίσει την σκληρή στάση απέναντι στην ΚΟΠ. Ούτε και ένα βήμα πίσω, το αντίθετο, κάθ μέτρο που μπορεί να πάρει, να το πάρει. Ο κόσμος νιώθει επιτέλους πως υπάρχουμε και οι οπισθοχωρήσεις σε τέτοιες μάχες απαγορεύονται