Home TOP NEWS Ένα φάουλ στο κέντρο του γηπέδου

Ένα φάουλ στο κέντρο του γηπέδου

Δεν έχουμε καμία αμφιβολία πως ο Δημήτρης Μασιάς διάβασε λάθος την φάση από την οποία ξεκίνησε το 2ο γκολ του Απόλλωνα. Υπέρ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έπρεπε να σφυρίξει φάουλ και όχι εναντίων της. Ήταν όμως απλά ένα λάθος στο κέντρο του γηπέδου. Η συμπεριφορά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν που το ανήγαγε σε κάτι παραπάνω και όχι η φύση του ή η σοβαρότητα του. Η δική μας ολιγωρία είναι που έφερε το γκολ, για αυτό δεν πρέπει να σταθούμε περισσότερο στη φάση.


Ο Σαρδινέρο ήταν μόνος στο δεξί άκρο της άμυνας μας για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά το σφύριγμα. Ο Φλορέσκου που ήταν στη φάση, έμεινε να συζητάει με το Μασιά αντί να καλύψει το κενό. Ο Κωνσταντινίδης αρχικά θεώρησε πως το φάουλ ήταν υπέρ μας και έμεινε ψηλά, όταν αντιλήφθηκε πως ο ρεφ σφύριξε ανάποδα κλότσησε τη μπάλα εκτός, για να επιστρέψει άμεσα από το…ball boy. Δεν μας φταίει το ball boy, αλλά για το ότι δεν ελέγξαμε ακόμα και αυτή την λεπτομέρεια, έχουμε ευθύνη. Ο Σαρδινέρο λοιπόν πήρε τη μπάλα ανενόχλητος, ο Κατελάρης αναγκάστηκε να αφήσει το χώρο ευθύνης του για να καλύψει το κενό, έγινε ένα εύκολο 1-2, τα άλλα είναι ιστορία.

Έχουμε πληρώσει αρκετές τέτοιες ολιγωρίες φέτος, οπότε ας τις αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά. Ο Μασιάς ναι έκανε ένα λάθος, θα έπρεπε να διαχειριστούμε πολύ διαφορετικά όμως τη φάση.