Home TOP NEWS Έντονος προβληματισμός για την εικόνα και τη διαχείριση

Έντονος προβληματισμός για την εικόνα και τη διαχείριση

Έντονος είναι ο προβληματισμός ανάμεσα στα μέλη της διοίκησης, για την εικόνα της ομάδας, το γεγονός πως πλέον έχουμε απομακρυνθεί από την τετράδα, αλλά και τη γενική διαχείριση του ρόστερ. Στην αυριανή συνεδρία αναμένεται να τεθούν όλα επί τάπητος αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ μέσα στο Γενάρη κατάφερε να κάνει το -6 από την κορυφή -5 από την τέταρτη θέση. Και λέμε κατάφερε αφού έκανε χαρακίρι σε πολλές περιπτώσεις. Πλέον το Δ.Σ. αναμένεται να εξασκήσει έλεγχο στον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή.


Αύριο πρωί πρωί θα συναντηθεί ο πρόεδρος Αντώνης Τζιωνής με το Νίκο Νταμπίζα για να του μεταφέρει κάποιους καταρχήν προβληματισμούς. Αργότερα θα γίνει εκτενέστερη συζήτηση στο συμβούλιο και ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν είναι η τεράστια καθυστέρηση στα θέματα ενίσχυσης της ομάδας (ο μέσος ακόμα δεν μπήκε, ο κεντρικός αμυντικός ακόμα δεν ήρθε), η διαχείριση του ρόστερ τον τελευταίο μήνα με την ομάδα να κατεβαίνει σε ντέρμπι με μαζεμένες αλλαγές, ο τρόπος που πετάξαμε βαθμούς από ολιγωρία του πάγκου, αλλά και η γενική χρησιμότητα συγκεκριμένων παικτών στο ρόστερ που δεν δικαιολογούν την ύπαρξη τους σε αυτό.

Δεν φαίνεται να τίθεται θέμα για αλλαγές, αλλά ξεκάθαρα θα μπει θέμα για πιο αυστηρό έλεγχο από το συμβούλιο, ενώ ίσως ζητηθεί από τώρα το πλάνο για το καλοκαίρι. Υπάρχουν μέλη που θεωρούν πως ίσως να πρέπει να επαναπροσδιοριστεί η σχέση Δ.Σ. και τεχνικού τιμ. Γενικώς όλοι θεωρούν πως ενώ σε κάποια θέματα όπως την οργάνωση και τη στελέχωση έχουν γίνει βήματα προόδου, σε άλλα έγινε το αντίθετο. Και όταν σε αυτά συγκαταλέγεται το αγωνιστικό, μοιραία τα υπόλοιπα περνούν σε δεύτερη μοίρα. Είναι δεδομένο πως θα τεθεί θέμα για πιο αυστηρό έλεγχο και πιο ξεκάθαρη μεταφορά των απαιτήσεων σε τεχνικό τιμ και παίκτες.