Home TOP NEWS Για να εγγράψεις, κάποιος πρέπει να φύγει

Για να εγγράψεις, κάποιος πρέπει να φύγει

Από χθες, έχει γίνει γνωστό πως ο Νικάντρο Μπρέβελντ είναι ο εκλεκτός του Νίκου Νταμπίζα για τη μια θέση στον άξονα. Ο άσσος από την Ολλανδία με καταγωγή από το Σουρινάμ, έχει συμφωνήσει με την ομάδα μας και απομένουν μόνο λεπτομέρειες για την ανακοίνωση απόκτησης του. Μια καθόλου ασήμαντη λεπτομέρεια πάντως, είναι και ότι για να εγγράψει η ΟΜΟΝΟΙΑ τον ποδοσφαιριστή, πρέπει να φύγει ένας από τους 15 κοινοτικούς/ξένους.


Μέχρι την 1η του 2017, άπαντες θεωρούσαν πως αυτός θα είναι ο Αμίρ Αγκάγιεφ. Ο Ισραηλινός αποδέχθηκε πως δεν χωράει στο πλάνο του Κάρβερ, συμφώνησε σε όλα με την Μπνέι Γιεχούντα και ήρθε στην Κύπρο για να πάρει την ελευθέρας του. Κάπου εκεί όμως βρήκε στοπ από το Νταμπίζα, που δεν είναι διατεθειμένος να τον αποδεσμεύσει χωρίς να αποκομίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ οικονομικό όφελος. Και μπορεί η “ανατροπή” να χαροποιεί μερίδα των φίλων της ομάδας μας που θεωρεί πως ο Αγκάγιεφ έχει να προσφέρει, δημιουργεί παράλληλα όμως πονοκέφαλο στο Νταμπίζα.

Πέραν του μέσου, η ΟΜΟΝΟΙΑ ενδιαφέρεται -παρότι δεν επιβεβαιώνεται επίσημα- και για κεντρικό αμυντικό. Για να είναι αυτός λίστας Α’, θα πρέπει να αποχωρήσει και δεύτερος ποδοσφαιριστής. Η λογική λέει πως αφού θα έρθει αμυντικός, θα φύγει και ένας τέτοιος. Άλλο η θεωρία όμως και άλλο η πράξη, ειδικά όταν στη μέση μπαίνουν συμβόλαια. Ο Γενάρης έχει δρόμο.