Home TOP NEWS Γιατί να χαλάσει τη χημεία;

Γιατί να χαλάσει τη χημεία;

Ότι ο Ιανουάριος θα περιλαμβάνει rotation, το ξέραμε, αφού η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ φρόντισε να το αναπαράξει πολλές φορές μέσω των εκπροσώπων της. Δεν είμαστε ούτε η πρώτη ομάδα στον κόσμο που κάνει κάτι τέτοιο, ούτε η τελευταία. Και σίγουρα δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί πως είναι και λάθος, είναι μάλλον αναγκαίο κακό. Το σημείο όμως στο οποίο που πρέπει να εξασκηθεί κριτική στο τεχνικό τημ, ήταν ότι επέλεξαν να κάνουν δύο αλλαγές στην τελευταία γραμμή της ομάδας μας.


Από την αρχή της χρονιάς, αντιμετωπίζουμε πολύ σοβαρά προβλήματα στην άμυνα και τα 26 γκολ που δεχθήκαμε δεν λένε ψέματα. Τα τελευταία δυο παιχνίδια, ένα με την Καρμιώτισσα και ένα με την Άχνα, η ΟΜΟΝΟΙΑ διατήρησε το μηδέν παθητικό. Προφανώς δεν λύσαμε όλα τα προβλήματα μας πίσω, όλες κι όλες όμως 4 φορές φέτος δεν δεχθήκαμε γκολ, οπότε οι δυο συνεχόμενες σίγουρα έδειξαν πρόοδο. Δεν μπορούμε λοιπόν να καταλάβουμε τη λογική του να αλλάξουν κεντρικός αμυντικός και τερματοφύλακας σε ντέρμπι, όταν ισχύουν όσα προαναφέραμε.

Προφανώς προπονητές δεν είμαστε, μπορεί ο Τζον Κάρβερ να έχει άλλη εξήγηση να δώσει, καλώς ή κακώς όμως όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος και αυτό δεν τον δικαίωσε. Η άμυνα εμφάνισε ξανά κενά, Σαρδινέρο και Μαγκλίτσα το εκμεταλλεύτηκαν και μας έκαναν άνω κάτω. Προσέξτε, δεν κρίνουμε την αγωνιστική αξία των Παναγή και Καρλίτος με όσα γράφουμε, ούτε γράφουμε πως είναι υπεύθυνοι για την ήττα ή ότι έκαναν κάποιο λάθος σημαντικό, καμία απολύτως σχέση. Το όλο σκεπτικό αμφισβητούμε, γιατί να χαλάσουμε μόνοι μας την χημεία στα μετόπισθεν, εκεί που έδειχνε η άμυνα να βρίσκει ρυθμό;