Home TOP NEWS Κάρβερ: “Αγνοήστε τον προπονητή, στηρίξτε την ομάδα”

Κάρβερ: “Αγνοήστε τον προπονητή, στηρίξτε την ομάδα”


Για τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει η ομάδα αλλά και ο ίδιος σε κάποια παιχνίδια, μίλησε σήμερα ο Τζον Κάρβερ λέγοντας για την κακομεταχείριση που δέχεται από μερίδα πίσω από τον πάγκο και ζήτησε αυτή η ενέργεια ορισμένων να μεταφέρεται θετικά με στήριξη στην ομάδα.

Κάρβερ: Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα, είναι εξαιρετική ομάδα με συνεχόμενες νίκες κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους. Ο αντίπαλος κόουτς μίλησε πολύ σωστά για το α μέρος, ήταν καλύτεροι είχαν ευκαιρίες και εμείς φαινόμαστε κουρασμένοι, σαν να είχαμε πολλά παιχνίδια. Στο δεύτερο ημίχρονο επιστρέψαμε, ισοφαρίσαμε, μπορούσαμε να το γυρίσουμε και δείξαμε χαρακτήρα αλλά δεν κερδίσαμε. Στο 2ο γκολ του Απόλλωνα αμφισβητώ την απόφαση του ρεφ, αφού ήταν φάουλ υπέρ μας και όχι εναντίων μας. Γενικά όμως ο Μασιάς ήταν πολύ καλός. Δείξαμε χαρακτήρα, ειδικά όταν το κλίμα δεν ήταν καλό. Είναι δύσκολο για οποιονδήποτε προπονητή να δέχεται τόση πίεση για όλο το 90λεπτο και να δέχεται τέτοια κακομεταχείριση. Είμαι στο ποδόσφαιρο 30 χρόνια και πρώτη φορά το νιώθω τόσο έντονα. Η πλειοψηφία του κόσμου στηρίζει και αυτό ζητάω από όλους, μην ανησυχείτε για μένα, αγνοήστε τον προπονητή, στηρίξτε την ομάδα.

Αυγουστή: Ήρθαμε στη Λευκωσία να παίξουμε άλλο ένα ντέρμπι με στόχο τη νίκη. Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι και είμαστε κυρίαρχοι όλο το 1ο 45λεπτο. Κάναμε αρκετές φάσεις και σκοράραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε καλά αλλά μετά η ΟΜΟΝΟΙΑ μας έβαλε πίεση και κυριάρχησε, ισοφάρισε και είχε τις ευκαιρίες της. Μπορούσε να προηγηθεί και στο σκορ. Καταφέραμε να ισορροπήσουμε ξανά, κερδίσαμε την κατοχή, ξεκινήσαμε από την αρχή να ψάχνουμε το γκολ. Ήταν ένα ντέρμπι, οι παίκτες μου έδωσαν πολλές δυνάμεις και κέρδισαν θεωρώ δίκαια. Σίγουρα μας περιμένει δύσκολος δρόμος, έχουμε πολλά ματς μπροστά μας. Είναι σημαντικές οι 5 συνεχόμενες νίκες και είναι καλό για τους παίκτες να το διασκεδάσουν. Ξεκινούμε όμως δουλειά γιατί έχουμε θεωρητικά εύκολα ματς, τα οποία όμως δίνουν 3 βαθμούς. Πρέπει να τα κερδίσουμε και να εκμεταλλευτούμε οτιδήποτε από τους αντιπάλους. Συγχαρητήρια στην ΟΜΟΝΟΙΑ αλλά και στη διαιτησία που πέρασε απαρατήρητη. Εύχομαι να συνεχίσουν έτσι οι διαιτητές, γιατί αυξάνετε η πίεση. Καλή συνέχεια στην ΟΜΟΝΟΙΑ.