Home TOP NEWS Κάρβερ: “Σε τόσο μεγάλο μαραθώνιο θα πάρεις και παράξενους βαθμούς”

Κάρβερ: “Σε τόσο μεγάλο μαραθώνιο θα πάρεις και παράξενους βαθμούς”

Θα πρέπει να τελειώνουν τέτοιες φάσεις οι παίκτες του Τζον Κάρβερ ώστε να μην βάζουν δύσκολα στον εαυτό τους. Ο Άγγλος προπονητής είπε πως το τριφύλλι έπρεπε να είχε άνετο προβάδισμα όμως είναι χαρούμενος που πήρε η ομάδα του το τρίποντο.


Τζον Κάρβερ: – Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στην Καρμιώτισσα. Είναι δύσκολο να παίζεις τόσα μαζεμένα ματς και η ομάδα τους έδωσε πολλές δυνάμεις. Κάναμε πολλές ευκαιρίες το πρώτο ημίχρονο και έπρεπε να είχαμε άνετο προβάδισμα. Δεν γίνεται να μην τελειώνεις τις φάσεις σου, μετά θα έχεις πίεση. Είμαι χαρούμενος από τον τρόπο που αμυνθήκαμε, ειδικά μετά το γκολ μας αποκρούσαμε όλες τις μπάλες και κρατήσαμε τη λευκή εστία. Σε τόσο μεγάλο μαραθώνιο θα πάρεις και παράξενους βαθμούς. Δεν ήταν όμορφη η νίκη μας, έδωσε όμως 3 βαθμούς. Βλέπουμε τώρα το κύπελλο.

Εάν επηρέασε η αλλαγή του Χριστοφή:

– Δεν νομίζω πως επηρέασε η αλλαγή του Χριστοφή. Είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά είμαστε ομάδα. Δεν θέλω να εστιάζουμε σε παίκτες αλλά στο γκρουπ. Κάναμε 3-4 αλλαγές εκ των προτέρων. Κάνουμε ομαδική δουλειά, ξαναλέω δεν εστιάζουμε σε άτομα. Δέχθηκε ένα κτύπημα στο γλουτό, είναι σημαντικός για μας και σε καλή κατάσταση και κρίναμε πως δεν πρέπει να πάρουμε ρίσκο.

– Ίσως να μην είμαστε καλοί στην επανάληψη λόγω των πολλών παιχνιδιών. Είμαστε ομάδα με υψηλή ενέργεια, είχαμε και παίκτες που δεν είχαν πολλά λεπτά πάνω τους. Θέλω επί της ευκαιρίας να τους συγχαρώ γιατί έπαιξαν πολύ καλά. Και οι δυο ομάδες στο τέλος δεν μπορούσαν να παίξουν στο 100%.

Τεχνικός Καρμιώτισσας: – Συγχαρητήρια στην ΟΜΟΝΟΙΑ για τη νίκη της. Συμφωνώ με τον κ. Κάρβερ πως στο πρώτο ημίχρονο ξεκινήσαμε φοβισμένα. Είχαμε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες απέναντι μας, που διεκδικεί το πρωτάθλημα και το έργο μας δεν ήταν εύκολο. Ισορροπήσαμε το παιχνίδι, στο δεύτερο μέρος παίχτηκε ισοδύναμο ματς, σταθήκαμε ίσος προς ίσον απέναντι στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Δώσαμε μεγάλες δυνάμεις και δείξαμε πως αυτή η ομάδα μπορεί με ανάλογες εμφανίσεις μπορεί να μείνει στην κατηγορία. Συνεχίζουμε τον αγωνιστικό γολγοθά του Ιανουαρίου, θα διαχειριστούμε όσο καλύτερα μπορούμε το υφιστάμενο ρόστερ και θα κάνουμε προσθήκες. Στο τέλος θα φτάσουμε στο στόχο μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, τέτοιες εμφανίσεις θα φέρουν τους βαθμούς που θέλουμε.