Home TOP NEWS Κλέιτον: “Αντιδράσαμε καλά, αλλά σαν ομάδα πρέπει να αμυνόμαστε καλύτερα”

Κλέιτον: “Αντιδράσαμε καλά, αλλά σαν ομάδα πρέπει να αμυνόμαστε καλύτερα”


Ο Σίλβα Κλέιτον είπε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του για τη μεγάλη ανατροπή όμως δεν κρύφτηκε και μίλησε για τις αδυναμίες της ομάδας.

«Πολύ δύσκολη νίκη και πολύ σημαντική για μας στη φάση που βρισκόμαστε. Μες την έδρα μας δεν πρέπει να χάνουμε βαθμούς. Βρεθήκαμε σε πολύ δύσκολη θέση που εμείς οι ίδιοι δημιουργήσαμε. Δεν λειτουργήσαμε καλά σαν ομάδα και δεχθήκαμε δυο εύκολα γκολ. Αντιδράσαμε καλά, κάναμε αυτό που έπρεπε και πήραμε 3 σημαντικούς βαθμούς. Προσπαθούμε πάντα να δημιουργήσουμε παιχνίδι και όταν είναι έτσι, πίσω δεν είσαι τόσο κλειστός, δίνεις χώρους. Δεν έκαναν πολλές φάσεις, αλλά έβαλαν δυο γκολ. Η ομάδα δεν ήρθε εδώ για να παίξει ποδόσφαιρο αλλά για να μην μας αφήσει να παίξουμε. Μπράβο στα παιδιά, αντιδράσαμε καλά αλλά σαν ομάδα πρέπει να αμυνόμαστε καλύτερα για να μην χρειάζεται όλο αυτό για να κερδίσουμε».

«Γίνομαι καλύτερα όσο περνάει ο χρόνος. Μοιάζει με με την Ελλάδα η Κύπρος αλλά χρειάζομαι χρόνο, είμαι σε άλλη ομάδα. Νομίζω όσο περνάει ο καιρός θα γίνομαι καλύτερος. Στο μέλλον ποτέ δεν κπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει. Η ομάδα δουλεύει καλά και εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο».