Home TOP NEWS Match Report: Γλίτωσε το σοκ στις καθυστερήσεις

Match Report: Γλίτωσε το σοκ στις καθυστερήσεις

Τετ α τετ με τον αποκλεισμό έφτασε η ΟΜΟΝΟΙΑ που ήταν για άλλο ένα ματς κατώτερη του αναμενομένου. Η ομάδα μας ήταν κακή στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς, έμεινε πίσω στο σκορ και κατάφερε τελικά με ένα γκολ του Ντάρμπισαϊαρ να ισοφαρίσει και να πάρει την πρόκριση.


Α’ ημίχρονο

Όπως ξεκίνησε με τον Απόλλωνα, έτσι και με την Άχνα η ΟΜΟΝΟΙΑ, δηλαδή τραγική. Ο Εθνικός ήταν καλύτερος από την ΟΜΟΝΟΙΑ στο πρώτο μέρος και είναι χαρακτηριστικό πως στο διάστημα αυτό η ομάδα μας κέρδισε μηδέν κόρνερ. Όχι ότι η Άχνα έκανε σπουδαία εμφάνιση, όμως άλλη εικόνα περιμέναμε από την ομάδα μας.

Η πρώτη φάση του παιχνιδιού ήρθε μόλις στο 2′. Ο Χατζηβασίλης βρέθηκε στην περιοχή μας, έκανε πλάσα και είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι. Στο 17′ ένα φάουλ του Κλέιτον απέκρουσε εύκολα με γροθιές ο Μπογκαντίνοφ. Άλλη φάση που να αξίζει να αναφερθεί δεν είχαμε σε όλο το ημίχρονο με την ΟΜΟΝΟΙΑ να είναι χλωμή και να μην μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά.

Β’ ημίχρονο

Δεν άλλαξε ιδιαίτερα η εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ως το 65′, αλλά ήρθαν σε αυτό το μέρος περισσότερες φάσεις, στην πλειοψηφία τους για την Άχνα πάντως. Στο 52′ ο Χατζηβασίλης έχασε άλλη μια μεγάλη φάση, όταν από κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κρέσιτς στέλνοντας την μπάλα άουτ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ απάντησε άμεσα με μεγάλη φάση του Μαργκάσα που με τη σειρά του δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπογκαντίνοφ. Στο 55′ ήταν σειρά του Ζελάγια να απειλήσει με σουτ που έφυγε άουτ. Στην επόμενη φάση όμως δυο λεπτά αργότερα σκόραρε. Μετά από λάθος στο κέντρο του γηπέδου ο Ζελάγια δέχθηκε κάθετη πάσα, έφυγε μόνος με τον Κρέσιτς και πλάσαρε εύστοχα τον τερματοφύλακα μας κάνοντας το 1-0.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε περισσότερο από ένα μισάωρο να αντιδράσει. Στο 65′ ο Ντάρμπισαϊαρ έκανε σουτ που απέκρουσε ο Μπογκαντίνοφ. Στο επόμενο λεπτό πάλι ο Ματ, απέκρουσε ξανά ο τερματοφύλακας του Εθνικού. Από το σημείο αυτό μέχρι το 82′, το απόλυτο τίποτα από την ομάδα μας που κυκλοφορούσε μπάλα χωρίς να φτιάχνει φάσεις. Σε εκείνο το λεπτό, ο Χριστοφή έκανε ατομική ενέργεια και σουτ που έφυγε λίγο άουτ.

Καθώς τα λεπτά περνούσαν η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπάθησε να βάλει πίεση. Στο 90+1′ πέτυχε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Ο Σέρινταν έδωσε στον Χριστοφή που με την πρώτη έβγαλε μόνο με το τέρμα τον Ντάρμπισαϊαρ. Ο Άγγλος δεν μπορούσε να αστοχήσει από κει και έκανε το 1-1. Στο 90+9′ ο Χριστοφή έχασε απίστευτη ευκαιρία, όταν μόνος με αμυντικό μέσα στο τέρμα πλάσαρε άουτ. Ευτυχώς η ομάδα μας δεν πλήρωσε την ευκαιρία και πήρε την πρόκριση μέσω ισοπαλίας.

Συμπερασματικά

Δεν πρόκειται να κρυφτούμε. Κακή η ΟΜΟΝΟΙΑ, ανέτοιμη για τέτοιο παιχνίδι, έφτασε πολύ κοντά στον αποκλεισμό από την Άχνα. Αποκαρδιωτική η εικόνα της ομάδας μας σχεδόν σε όλο το ματς που είναι ξεκάθαρο πως χρειάζεται άμεσα να βρει τι πάει λάθος και εμφανίζεται τόσο κακή. Μόνο την πρόκριση και το πνεύμα της ομάδας που πάλι κατάφερε να ανατρέψει δεδομένα μπορούμε να κρατήσουμε. Με αυτή την εικόνα και όσο η τεχνική ηγεσία έχει εμμονές, δεν πάμε πουθενά.