Home TOP NEWS Match Report: Στο Δασάκι η πρόκριση

Match Report: Στο Δασάκι η πρόκριση

 


Στο Δασάκι της Άχνας καλείται να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου η ΟΜΟΝΟΙΑ καθώς στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα μας έμεινε στη λευκή ισοπαλία με την ομάδα του Εθνικού. Δεν έλειψαν τα μικρολάθη στο χώρο του κέντρου.

Α’ Ημίχρονο
Μπήκε δυνατά η ΟΜΟΝΟΙΑ, είχε κατοχή, χωρίς να παίξει μεγάλη μπάλα έφτιαξε ευκαιρίες, αλλά το πρώτο ημίχρονο τελείωσε στο στείρο 0-0.

Την πιο σπουδαία της ευκαιρία η ΟΜΟΝΟΙΑ βρήκε μόλις στο πρώτο λεπτό, όταν ο Σίλβα Κλέιτον σούταρε και βρήκε το κάθετο δοκάρι του Μπογκατίνοφ. Οι πράσινοι προσπάθησαν και στο 5΄με κεφαλιά του Σέρινταν να απειλήσουν, όμως η μπάλα πήγε πάνω από τα δοκάρια. Στο 17ο λεπτό ο Κωνσταντινίδης έπιασε ένα καλό σουτ, όμως η μπάλα πήγε πάνω από την εστία.

Στη συνέχεια η ομάδα μας είχε κατοχή, χωρίς όμως να φτιάξει σπουδαία στιγμή. Ο Εθνικός προσπάθησε να κερδίσει χώρο και σημείωσε την πιο καλή του φάση στο 29ο λεπτό όταν ο Κιπιάνι έκανε σουτ μέσα από την περιοχή και η μπάλα πέρασε μόλις έξω από την εστία του Κρέσιτς. Στο 35′ δοκίμασε το μακρινό σουτ ο Σέρινταν και κέρδισε το κόρνερ καθώς η μπάλα κτύπησε σε σώματα. Στην εκτέλεση του κόρνερ ο Φιλίπο έδιωξε στη γραμμή την κεφαλιά του Βύντρα, σε μία καλή στιγμή για τους πράσινους, στην εξέλιξη της οποίας ο Κλέιτον σούταρε και έσωσε ξανά ο Μπογκατίνοφ. Στο 39′ ήταν η σειρά του Ντάρμπισαϊαρ να απειλήσει, το σουτ το έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.

Μέχρι το τέλος δεν σημειώθηκε άλλη φάση και οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Β’ Ημίχρονο

Με την έναρξη του Β’ Ημιχρόνου ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ σκόραρε όμως το γκολ σωστά δεν μέτρησε καθώς ήταν λίγο πιο μπροστά ο Άγγλος. Στα επόμενα λεπτά ο αγώνας ήταν διαφορετικός με τις φάσεις να είναι ελάχιστες. Στο 57′ ο Μπογκατίνοφ με διπλή προσπάθεια έλεγξε τη μπάλα από το σουτ του Μαργκάσα.

Ο Τζον Κάρβερ στο 67′ πέρασε στον αγώνα τον Αγκάγιεφ κάνοντας πιο επιθετική την ομάδα του. Ο ρυθμός του αγώνα όμως δεν βοήθησε καθώς άρχισαν οι διακοπές, τα φάουλ. Στα επόμενα λεπτά και αφού δεν έρχονταν φάσεις, ο Κάρβερ έριξε στον αγώνα και τους Ρουσιά και Κύπρου. Αυτό που κατάφεραν οι πράσινοι ήταν να περιορίσουν τον Εθνικό και να μην κινδυνεύει η δική τους εστία.

Στο 84′ ο Εθνικός έμεινε με 10 παίκτες μετά τη δεύτερη κίτρινη του Πιντσέλι όταν ανέκοψε τον Μαργκάσα σε αντεπίθεση της ομάδας μας. Το δεύτερο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς μεγάλες στιγμές.

Συμπερασματικά

Καλή στο πρώτο ημίχρονο ήταν η ομάδα μας που περιόρισε τα λάθη στην άμυνα της και κατάφερε να κρατήσει το μηδέν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, αυτή τη φορά σε ένα θεσμό που το εκτός έδρας γκολ έχει μεγαλύτερη αξία. Όλα πλέον θα κριθούν στον επαναληπτικό.