Home TOP NEWS Πιο επιτακτική από ποτέ η πρόκριση

Πιο επιτακτική από ποτέ η πρόκριση

Η χθεσινή ήττα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από τον Απόλλωνα μέσα στο ΓΣΠ, την φέρνει 9 βαθμούς πίσω από την 1η θέση, 8 από την 2η, 4 από την 3η και 3 από την 4η. Στην Ευρώπη βγαίνουν μόνο οι 3 πρώτοι, συν ο κυπελλούχος. Γίνεται λοιπόν απόλυτα κατανοητό, πως η ΟΜΟΝΟΙΑ επιβάλλεται την Τετάρτη να προκριθεί πλέον όχι μόνο γιατί θέλουμε όλοι να επιστρέψει στους τίτλους, αλλά γιατί όπως εξελίσσονται τα πράγματα, το κύπελλο ίσως να παίξει ρόλο και για την έξοδο στην Ευρώπη.


Το 0-0 του πρώτου παιχνιδιού αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς μεταξύ ΟΜΟΝΟΙΑΣ και Εθνικού. Πάμε σε μια αφιλόξενη έδρα, αλλά και ένα γήπεδο που συνήθως σκοράρουμε. Από τη στιγμή που δεν δεχθήκαμε γκολ στο ΓΣΠ, ένα γκολ για την ομάδα μας, σημαίνει πως ο αντίπαλος αυτόματα χρειάζεται δύο. Φυσικά πρέπει να πάμε στο Δασάκι με στόχο μόνο τη νίκη. Και πρέπει να σταματήσουμε να συμβιβαζόμαστε με οτιδήποτε λιγότερο από αυτό.

Ο στόχος του πρωταθλήματος, ο οποίος είναι αυτονόητος αν και δεν δηλώνεται, έχει απομακρυνθεί πλέον (ένα θέμα συζήτησης πάντως, είναι πως στο -6 σαν να τον βάλαμε σε δεύτερη μοίρα). Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να συμπεριφερθεί σαν μεγάλη ομάδα και να παραμείνει τουλάχιστον δυναμικά μέσα στη διεκδίκηση του δεύτερου και αν της δοθεί η ευκαιρία να επανέλθει και για το πρωτάθλημα.