Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Απέρριψε πρόταση από ομάδα της Νοτίου Κορέας για απόκτηση του Όρσουλιτς η...

Απέρριψε πρόταση από ομάδα της Νοτίου Κορέας για απόκτηση του Όρσουλιτς η ΟΜΟΝΟΙΑ (Update)

 


Απορρίφθηκε η πρόταση από ομάδα της Νοτίου Κορέας για απόκτηση του Μαρίν Όρσουλιτς. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αποφάσισε να μην την κάνει αποδεκτή, επιθυμώντας να κρατήσει τον Κροάτη ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της. Φυσικά, εάν επανέλθουν με μια εξαιρετικά δελεαστική πρόταση τότε το “τριφύλλι” θα ανάψει το πράσινο φως για τη μεταγραφή.

Είχαμε γράψει νωρίτερα:

Πρόταση στον Μαρίν Όρσουλιτς από ομάδα της Νότιας Κορέας για να συνεχίσει στο Πρωτάθλημα της χώρας την καριέρα του, έγινε σύμφωνα με την Στέλλα Σωκράτους. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ στο sport-fm.com.cy, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μπροστά της επίσημη πρόταση για απόκτηση του παίκτη, στον οποίον προσφέρουν απολαβές μεγαλύτερες από τις τωρινές, ενώ οικονομικό όφελος θα έχει και το “τριφύλλι”.

Δεν υπάρχει ενημέρωση για το ποσό που δίνεται στην ομάδα μας, η οποία πρέπει να εξετάσει κατά πόσο μπορεί να αφήσει τον παίκτη. Ο Κροάτης δεσμεύεται μέχρι τον Μάιο με συμβόλαιο και έπειτα θα μείνει ελεύθερος, αλλά από την άλλη εάν η ΟΜΟΝΟΙΑ τον παραχωρήσει θα αποδυναμωθεί περισσότερο στο κέντρο της άμυνας. Ναι μεν η προσθήκη του Άρνασον θα ενισχύσει τη θέση αυτή, αλλά το τεχνική τιμ και η Διοίκηση έχουν πολλά να σκεφτούν πριν απαντήσουν θετικά ή αρνητικά στην πρόταση αυτή.