Home TOP NEWS «Ψάχνουμε το κομμάτι της ισορροπίας»

«Ψάχνουμε το κομμάτι της ισορροπίας»

 


Για όλα τα θέματα της “πράσινης” επικαιρότητας μίλησε στη συχνότητα του Super ΣΠΟΡ ο Ανδρέας Δημητρίου. Αναφέρθηκε στο παιχνίδι Κυπέλλου που πέρασε και στο ντέρμπι που ακολουθεί, ενώ όσον αφορά τις επιδόσεις άμυνας και επίθεσης τόνισες πως «ψάχνουμε το κομμάτι της ισορροπίας». Στις δηλώσεις του δεν παρέλειψε να πει λίγα λόγια για κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, έχοντας για τον κάθε ένα διαφορετικούς λόγους. Διαβάστε πιο κάτω αναλυτικά όσα είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Για τον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας: «Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι γιατί οι δύο ομάδες έπαιζαν ξανά μετά από μια εβδομάδα. Ο Εθνικός επέλεξε να αμυνθεί μαζικά αν και συνήθως παίζει ανοικτό ποδόσφαιρο. Προσπαθήσαμε να πετύχουμε το γρήγορο γκολ αλλά παρά το γεγονός ότι φτιάξαμε καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα εγκαταστάθηκε στο μισό γήπεδο του εθνικού. Είχαμε την υπεροχή, 70% κατοχή μπάλας, 16 τελικές αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε το ζητούμενο. Το 0-0 θεωρούμε αφήνει ανοικτή την υπόθεση πρόκριση για τις δύο ομάδες. Είναι θετικό πως κρατήσαμε το μηδέν παθητικό αλλά δεν είναι θετικό που δεν σκοράραμε. Θα πάμε στο Δασάκι για την πρόκριση».

Για τις επιδόσεις άμυνας και επίθεσης: «Ψάχνουμε το κομμάτι της ισορροπίας. Να βρούμε την κατάλληλη χημεία για την άμυνα και την επίθεση».

Για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα: «Για εμάς το στοίχημα αφορά το κομμάτι της αποκατάστασης. Για εμάς θα είναι το 4ο σε διάστημα 10 ημερών. Μια νίκη θα επιδράσει θετικά την ψυχολογία των παικτών. Τεχνική ηγεσία και παίκτες είναι αποφασισμένοι να κερδίσουν αυτό το ντέρμπι και είναι αποφασισμένοι να τα καταφέρουν».

Για τον Χριστοφή: «Φαίνεται πως θα είναι έτοιμος, θα είναι έκπληξη αν δεν θα είναι έτοιμος. Λογικά θα είναι και ο Φυλακτού έτοιμος. Όπως όλα δείχνουν θα πάμε με μια απουσία,τον Τουρέ. Θα έχουμε και στη διάθεση μας τον Αζίζ».

Για τον Μπρέβελντ: «Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή σε αυτό το κομμάτι, το χειρίζονται οι άνθρωποι που είναι η δουλειά του. θα τους αφήσουμε τον χρόνο να δουλέψουν. Γίνονται διεργασίες σε όλα τα επίπεδα».

Για τον Αγκάγιεφ: «Θα μιλήσω μόνο για το αγωνιστικό κομμάτι, είναι παίκτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο προπονητής έκρινε πως οι συνθήκες του αγώνα ήταν τέτοιες που έκρινε πως θέλει να τον χρησιμοποιήσει».

Για τον Κατελάρη: «Το συμβόλαιο του Φάνου δεν ολοκληρώνεται με το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Κρίθηκε πως θα ήταν πιο σωστό να ανταμειφθεί ο παίκτης πως θα πρέπει να του γίνει νέο συμβόλαιο. Είμαστε σε καλό δρόμο για να ανανεωθεί η συνεργασία μας σε αρκετά χρόνια».

Για το πότε θα ολοκληρωθούν οι κινήσεις ενίσχυσης: «Η περίοδο Ιανουαρίου είναι πολύ ιδιόμορφη. Ειδικά όταν κάνεις προσθαφαιρέσεις. Είναι δύσκολο να καθορίσεις χρονικό πλαίσιο. Δεν σημαίνει πως όταν αποκτήσεις ένα παίκτη την επόμενη μέρα θα τον βάλεις να αγωνιστεί. Οι κινήσεις που θα γίνουν θα έχουν αντίκτυπο και για την ερχόμενη σεζόν».

Για τον κόσμο: «Κάνουμε κάλεσμα στο κόσμο να βρεθεί μαζικά στο γήπεδο και να μας στηρίξει στο ντέρμπι της Κυριακής».