Home TOP NEWS Στην Κύπρο για να τελειώσει το deal

Στην Κύπρο για να τελειώσει το deal

 


Την δεύτερη της μεταγραφή ανακοινώνει πολύ σύντομα η ΟΜΟΝΟΙΑ καθώς απόψε φθάνει στην Κύπρο μαζί με τον εκπρόσωπο του ο 30χρονος αμυντικός μέσος, Νικάνδρο Μπρέβελντ.

Ο ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει με το τριφύλλι στους οικονομικούς όρους και έρχεται στην Κύπρο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και μόλις βγουν τα αποτελέσματα και όλα είναι καλά, θα βάλει υπογραφή στο συμβόλαιο του με την ομάδα μας. Η διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο.

Οι πράσινοι είναι έτοιμοι για να ενισχύσουν την ομάδα και αυτό σημαίνει πως σπρώχνουν λίγο τις περιπτώσεις των αποχωρήσεων, ώστε να ανοίξει θέση στο ρόστερ και να εγγραφεί ο Μπρέβελντ.

Το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα σίγουρα δεν το προλαβαίνει. Ακολουθούν παιχνίδια κυπέλλου όμως, ο Απόλλωνας και η Ανόρθωση και η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πολύ πιθανόν να τον χρειαστεί σε αυτά. Κατακρίβιαν το ιδανικό θα ήταν να βρίσκεται σε κατάσταση έτοιμος να μπει εντεκάδα, μέχρι όμως να βάλει σορτσάκι και να προπονηθεί, δεν μπορούμε να ξέρουμε κάτι για αυτό. Εξίσου σημαντικό είναι βέβαια να αρχίσει να μπαίνει στο κλίμα της ομάδα, να προπονηθεί, να συμπεριληφθεί σε αποστολή.