Home TOP NEWS Με τρεις της ακαδημίας της στην εντεκάδα

Με τρεις της ακαδημίας της στην εντεκάδα

Αντρέας Παναγιώτου Φιλιώτης στην άμυνα, Φάνος Κατελάρης στα χαφ, Σάκης Κύπρου στην επίθεση. Με τρεις ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία της ξεκινάει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ και πάνε πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που έγινε κάτι τέτοιο σε παιχνίδι πρωταθλήματος. Κι αν έγινε, ήταν μάλλον σε κάποιο αδιάφορο παιχνίδι.


Στον πάγκο της ομάδας μάλιστα βρίσκονται και o Φραγκέσκου, κάτι που ανεβάζει τον αριθμό στους τέσσερις! Αν ήταν στην αποστολή και ο Μάριος Δημητρίου -ο οποίος κατά την άποψη μας μπορεί να δώσει λύσεις, να χωρέσει στο rotation και να πάρει λεπτά – θα μιλούσαμε για πέντε παίκτες από την ακαδημία.

Όσον αφορά τώρα τους Κύπριους παίκτες γενικά, βασικός είναι πέραν των τριών που προαναφέραμε ο Δημήτρης Χριστοφή. Στον πάγκο οι Παναγή, Χριστοδούλου (ήρθε πέρσι από Ολυμπιακό), Ρουσιάς, Φραγκέσκου, Φυλακτού. Έχουμε γράψει πολλές φορές, πως ο αριθμός των καλών Κύπριων, αυτών που μπορούν να βοηθήσουν και να κάνουν τη διαφορά, πολλές φορές είναι αυτός που διαχωρίζει τις ομάδες που κάνουν καλή πορεία, από αυτές που πάνε για πρωτάθλημα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ φτιάχνει σιγά σιγά κορμό, από νεαρούς Κυρίως ποδοσφαιριστές.