Home TOP NEWS Βλέπει τους αγώνες, βλέπει και τη νίκη

Βλέπει τους αγώνες, βλέπει και τη νίκη

Από σήμερα ξεκινάει η 17η αγωνιστική και μάλιστα περιλαμβάνει ιδιαίτερα ενδιαφέρον αγώνες. Ξεχωρίζει φυσικά το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και Απόλλωνα ενώ το Αποέλ πάει στο Παραλίμνι για να παίξει με τη Δερύνεια. Όσον αφορά την 4η ομάδα που μας ενδιαφέρει περισσότερο, την ΑΕΛ, παίζει αύριο κόντρα στην Καρμιώτισσα. Το βέβαιο είναι πως η ομάδα μας μπορεί με τον ένα τρόπο ή τον άλλο να βγει κερδισμένη από την αγωνιστική αφού δυο ανταγωνιστές της, τα λένε μεταξύ τους.


Για να τα καταφέρει βέβαια να αποκομίσει κέρδος από τα αποτελέσματα των άλλων, πρέπει να φροντίσει η ίδια να πάρει το μέγιστο των βαθμών που μπορεί από τον αγώνα της με τον Εθνικό Άχνας. Η νίκη δεν είναι διαπραγματεύσιμη και οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέραν από αυτή, μη αποδεκτό. Για αυτό σήμερα βλέπουμε τα παιχνίδια, καλοδεχούμενη όποια απώλεια ανταγωνιστή μας έρθει, αλλά έχουμε στο μυαλό μας πως πιο σημαντικό από όλα, είναι να κερδίσουμε εμείς. Κάτι που προφανώς, ισχύει κάθε εβδομάδα.

Γενικώς από τη στιγμή που μείναμε πίσω, περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, καθαρίζουμε τα παιχνίδια στα οποία θεωρητικά είμαστε το φαβορί και κτυπάμε με ότι έχουμε και δεν έχουμε τα ντέρμπι.