Home TOP NEWS Βλέπουν τον Άρη και πιάνουν δουλειά για αυτόν

Βλέπουν τον Άρη και πιάνουν δουλειά για αυτόν

Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αξιολογήσουν ζωντανά τον επόμενο αντίπαλο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έχουν σήμερα τα μέλη του τεχνικού τιμ. Ο Άρης Λεμεσού, αντιμετωπίζει στις 19:00 τη συμπολίτισσα του ΑΕΛ, στο ίδιο γήπεδο που σε 6 μέρες θα φιλοξενήσει την ομάδα μας. Το παρόν τους στο Τσίρειο αναμένεται να δώσουν τόσο ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Τζον Κάρβερ, όσο και ο βοηθός του Γιώργος Σίμος και πιθανότατα ο Νίκος Νταμπίζας. Το γεγονός πως ο Άρης κοντράρεται με μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους μαζί μας είναι επίσης θετικό.


Στην ΟΜΟΝΟΙΑ πιάνουν από σήμερα δουλειά για τον Άρη, αφού η χθεσινή προπόνηση περιελάμβανε αποθεραπεία. Αγωνιστικά ο Κάρβερ θα ξέρει εντός των επόμενων 1-2 ημερών, αν μπορεί να υπολογίζει τον Άρη Σοϊλέδη για το παιχνίδι. Βέβαιο θεωρείται πως δεν προλαβαίνει ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ενώ επιστρέφει ο Φάνος Κατελάρης που κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα ήταν τιμωρημένος. Ο Φάνος θα μπει λογικά στην εντεκάδα, αφού πήρε τις απαραίτητες ανάσες. Κατά τα άλλα ο Κάρβερ θα έχει και πιο έτοιμους τους Μπρέβελντ και Αζίζ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το ξεκάθαρο φαβορί για το παιχνίδι της Κυριακής, αλλά πρέπει να το αποδείξει εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Ο Άρης παλεύει να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό αλλά και να μαζέψει όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται μέχρι τον δεύτερο γύρο. Έχει κίνητρα να παλέψει το ματς, δεν έχει όμως την ποιότητα να σταθεί απέναντι μας αν εμείς είμαστε αυτοί πρέπει. Ας φροντίσουμε λοιπόν να είμαστε προετοιμασμένοι και να κάνουμε όσα απαιτούνται.