Home TOP NEWS Το αφιέρωμα στον Τζίμη!

Το αφιέρωμα στον Τζίμη!


Η πιο πάνω φωτογραφία είναι από την πρώτη επίσημη συμμετοχή (το Καλοκαίρι του 2008) του Δημήτρη Χριστοφή με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Χθες ο διεθνής Κύπριος ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε 200 με το “τριφύλλι” στο στήθος και πέραν της βράβευσης, ετοιμάστηκε ένα μίνι αφιέρωμα για τον ίδιο. Αναλυτικά η δημοσίευση στην επίσημη ιστοσελίδα για το θέμα και το βίντεο που προβλήθηκε την Τετάρτη στη γιγαντοοθόνη του ΓΣΠ:

Διακόσιες συμμετοχές με την ΟΜΟΝΟΙΑ συμπλήρωσε απόψε, ο ποδοσφαιριστής μας, Δημήτρης Χριστοφή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, δια του Προέδρου, Αντώνη Τζιωνή, βράβευσε πριν την έναρξη του αποψινού αγώνα με τον Απόλλωνα τον ποδοσφαιριστή.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2008 από την Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Στις 17 Ιουλίου του ίδιου χρόνου, φόρεσε για πρώτη φορά το τριφύλλι στο στήθος. Σε χρόνο ρεκόρ έγινε το αγαπημένο παιδί της κερκίδας και σταδιακά, από ένα σπάνιο ταλέντο μετατράπηκε σε έναν ολοκληρωμένο ποδοσφαιριστή!

Το 2013 πήρε μετεγγραφή στην Σιόν Ελβετίας, ωστόσο ενάμιση χρόνο αργότερα επέστρεψε στην ομάδα με την οποία συνδέθηκε και αγάπησε, την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ο Δημήτρης Χριστοφή πανηγύρισε με την ομάδα μας ένα πρωτάθλημα, δύο κύπελλα και δύο ασπίδες. Σκόραρε 33 φορές. “Διψά” όμως για πολύ περισσότερες επιτυχίες και τίτλους, στους οποίους προσβλέπει στο εγγύς μέλλον!

Μπράβο Δημήτρη!