Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Πρόοδος, εκσυγχρονισμός, επαγγελματισμός

Αναγνώστης: Πρόοδος, εκσυγχρονισμός, επαγγελματισμός

3 λέξεις οι σημασία των οποίων είναι το Α και το Ω στο σημερινό ποδόσφαιρο.


3 λέξεις τις οποίες εάν οι διοικήσεις των ομάδων δεν ακολουθήσω πιστά και με σωστό τρόπο, τότε η αποτυχία είναι δεδομένη.

3 λέξεις τις οποίες δυστυχώς το «διορισμένο» συμβούλιο και τα αφεντικά τους δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει.

Κάποιοι από εμάς φωνάζουμε από το 2004, μπορεί και λίγο πιο πριν. Φωνάζουμε από τότε που φαινόταν πως εάν επιτέλους το σωματείο δεν εκσυγχρονιζόταν, οι αποτυχίες ήταν κοντά.

Το 2008 πιστέψαμε πως ήρθε η αλλαγή. Παρά τη διαφωνία των περισσότερων από εμάς για τον τρόπο που «έφαγαν» τον Κύριο Τζιοβάνη, είπαμε να δώσουμε το τσανς του Μιλτή.

Όταν άρχισαν οι σπατάλες πάλι κάποιοι φωνάζαμε «τι θα γίνει εάν κάποια στιγμή αποφασίσει να φύει ο Μιλτής», για να πάρουμε την απάντηση από τον ίδιο πως όταν φύγει το σωματείο δε θα χρωστάει σεντ…

Αποτέλεσμα όλων αυτών; 20+ εκατομμύρια για ένα πρωτάθλημα και δυο κύπελλα και χωρίς την οικονομική υπέρβαση… Και στο τέλος με τον Μιλτή να αποχωρεί αφήνοντας χρέος 20 εκατομμυρίων…

Ο κόσμος να φωνάζει για εκσυγχρονισμό… Να φωνάζει να ανοίξουν οι πόρτες του σωματείου… Το αποτέλεσμα «στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα».

Ανέλαβαν οι πρώην προέδροι για να φέρουν τη σωτηρία… Ωραίος εκσυγχρονισμός… Είχαν τριετές πλάνο είπαν… Ωραίο πλάνο…

Και παρά τις αποτυχίες τους, παρά τις αποτυχίες του κόμματος που τους διορίζει στις θέσεις του σωματείου αποφάσισαν και στην τελευταία εκλογική συνέλευση να μην αφήσουν άλλους να αναλάβουν…

Τα μηνύματα επάρθηκαν είχε πει ο ηγέτης του κόμματος…

Έφεραν τεχνικό διευθυντή για να σιωπήσει ο κόσμος… Έφεραν τεχνικό διευθυντή χωρίς να έχουν καν τις γνώσεις για μια τέτοια επιλογή. Βλέπετε αυτές οι επιλογές γίνονται από κάποιον αναισθησιολόγο… Ίσως απλά κάποιος να μην του είπε ποτέ τη διαφορά της μάππας με την παττίχα.

Αποτέλεσμα; Πλήρης αποτυχία… Κάθε χρόνο και χειρότερα… Και το πιο ωραίο; Βγάζουν προς τα έξω ότι ο θεσμός του Τ.Δ απέτυχε… Δηλαδή με λίγα λόγια πάμε πίσω στα παλιά… Με έναν αναισθησιολόγο να παίρνει τις αποφάσεις για το ποδοσφαιρικό….

Ευτυχώς που στο τέλος της ημέρας υπάρχουν και οι οργανωμένοι να μας θυμίζουν τι εστί ΟΜΟΝΟΙΑ…

Λεβέντες, ο κόσμος είναι μαζί σας!! Κάντε πράξη την ανακοίνωση σας και δεν είστε μόνοι!!

Ήρθε η ώρα για κάθαρση!!

Ή τώρα ή ποτέ!!

Κ.Τ.