Home TOP NEWS Το διαρκείας ίσως… σε πάει στο Ντουμπάι

Το διαρκείας ίσως… σε πάει στο Ντουμπάι

 


Ένα δώρο στους φίλους της ομάδας που την στηρίζουν με αγορά εισιτηρίου διαρκείας κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Με σλόγκαν “κλείσε θέση στο ΓΣΠ και ζήσε το όνειρο σου στο Dubai”, το σωματείο μας δίνει την ευκαιρία σε όλους τους κατόχους διαρκείας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου να διεκδικήσουν ένα ταξίδι και μια απίστευτη εμπειρία στο Ντουμπάι. Όσοι το προμηθεύτηκαν ήδη και όσοι το κάνουν μέχρι τις 4 Μαρτίου θα συμπεριληφθούν στην κλήρωση. Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ, παρουσιάζει μια μοναδική προσφορά για όσους προμηθεύτηκαν ήδη ή θα προμηθευτούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, εισιτήριο διαρκείας 2017-2018.

Η προσφορά περιλαμβάνει δωρεάν, πολυτελές πακέτο διακοπών στο Ντουμπάι για δύο άτομα. Συγκεκριμένα, όσοι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχουν ήδη αγοράσει εισιτήριο διαρκείας 2017-18, οι κάτοχοι Premium εισιτηρίου διαρκείας (σχέδιο 2+1), αλλά και όσοι θα προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας μέχρι τις 04 Μαρτίου 2017, θα μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν το πολυτελές πακέτο διακοπών.

Το πολυτελές πακέτο διακοπών περιλαμβάνει:
1. Δύο εισιτήρια για Ντουμπάι με Emirates, μετ’ επιστροφής
2. Μεταφορά προς και από το αεροδρόμιο στο Ντουμπάι
3. Διπλό δωμάτιο για τρεις νύχτες στο 5* Hyatt Creek Heights

Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 04 Μαρτίου 2017.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2017 και ο νικητής θα ανακοινωθεί από την επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά και από τους λογαριασμούς του Συλλόγου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πληροφορίες για τα εισιτήρια διαρκείας 2017-18

Online αγορές εισιτηρίου διαρκείας

Όροι και προϋποθέσεις

1. Όσοι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχουν ήδη αγοράσει εισιτήριο διαρκείας 2017-18, οι κάτοχοι Premium εισιτηρίου διαρκείας (σχέδιο 2+1), αλλά και όσοι θα προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας μέχρι τις 04 Μαρτίου 2017, θα μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν το πολυτελές πακέτο διακοπών. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 06 Μαρτίου 2017.

2. Ο νικητής υποχρεούται να διασφαλίσει ότι είναι σε θέση να αποδεχτεί το βραβείο όπως είναι διαμορφωμένο και σύμφωνα με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις και σε περίπτωση που δεν είναι σε θέση να το πράξει, η ΟΜΟΝΟΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να προχωρήσει σε εκ νέου κλήρωση για την παρούσα προσφορά/διαγωνισμό.

3. Όλοι οι συμμετέχοντες αποδέχονται ότι δεσμεύονται από όλους και καθένα ξεχωριστά τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις.

4. Υπάρχει ένα και μόνο βραβείο, το οποίο περιλαμβάνει 2 εισιτήρια (economy class) για Ντουμπάι με την αεροπορική εταιρεία Emirates, διαμονή για 3 βράδια σε δίκλινο δωμάτιο στο πεντάστερο ξενοδοχείο “Hyatt Creek Heights”, μεταφορά από το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο και από το ξενοδοχείο προς το αεροδρόμιο. Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι για τη διαδρομή Λάρνακα-Ντουμπάι-Λάρνακα. Τα εισιτήρια δεν μεταβιβάζονται, δεν εκχωρούνται, δεν τροποποιούνται, δεν ανταλλάζονται και ισχύουν μόνο για πτήσεις της αεροπορικής εταιρείας Emirates. Περαιτέρω οι ημέρες και ώρες των πτήσεων εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά τη στιγμή της κράτησης. Τα εισιτήρια ισχύουν για περίοδο 12 μηνών από την ημέρα ανακοίνωσης του νικητή. Όλοι οι φόροι και οι υπηρεσίες συμπεριλαμβάνονται στο βραβείο.

5. Το βραβείο δεν μεταβιβάζεται ούτε εκχωρείται και δεν μπορεί να αντικατασταθεί με χρήματα.

6. Η κλήρωση θα λάβει χώρα μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού/προσφοράς. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν απευθείας από την ΟΜΟΝΟΙΑ.

7. Η ΟΜΟΝΟΙΑ διατηρεί το απόλυτο και μονομερές δικαίωμα να αποσύρει ή/και να ακυρώσει ή/και να αναβάλει την προσφορά/διαγωνισμό οποιαδήποτε στιγμή, σύμφωνα με την απόλυτη κρίση της και χωρίς οποιαδήποτε προηγούμενη ειδοποίηση.

8. Η ΟΜΟΝΟΙΑ διατηρεί το αποκλειστικό και μονομερές δικαίωμα να αλλάξει ή/και τροποποιήσει ή/και διαφοροποιήσει τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις, καθώς και τη διάρκεια της προσφοράς κατά την απόλυτη κρίση της και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

9. Ο νικητής υποχρεούται να προσκομίσει έγκυρη και ισχύουσα ταυτότητα ή/και διαβατήριο κατά την παραλαβή του βραβείου.

10. Οι συμμετέχοντες αποδέχονται ότι σε περίπτωση που κερδίσουν θα επιτρέψουν να χρησιμοποιηθεί το όνομα τους ή/και η φωτογραφία τους ή/και φωτογραφίες από το ταξίδι τους για διαφημιστικούς ή/και προωθητικούς σκοπούς κατά τη διάρκεια της παρούσας ή/και μελλοντικών προσφορών από την ΟΜΟΝΟΙΑ ή από οποιονδήποτε συνεργάτη της ή και από θυγατρική εταιρεία ή και οργανισμό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

11. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων και καθενός ξεχωριστά των παρόντων όρων και προϋποθέσεων.

12. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή/και ερωτήσεις ή/και απορίες ο νικητής μπορεί να επικοινωνήσει με την ΟΜΟΝΟΙΑ, καθώς η αεροπορική εταιρεία Emirates δεν έχει την ευθύνη του παρόντος διαγωνισμού.