Home TOP NEWS Δηλώσεις από Ιντιάκεθ και Λαμπάν για τον αγώνα κόντρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ

Δηλώσεις από Ιντιάκεθ και Λαμπάν για τον αγώνα κόντρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ


Δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΑΕΚ για το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο την ομάδα μας παραχώρησαν οι Μανόλο Ιντιάκεθ και Βίνσεντ Λαμπάν. Προπονητής και παίκτης των Λαρνακέων αναφέρθηκαν στη σημαντικότητα του αγώνα και τόνισαν πως θα είναι δύσκολο, απέναντι σε ένα αντίπαλο όπως η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ο Ισπανός τεχνικός είπε: «Ένα νέο ντέρμπι, ένα νέο μεγάλο παιχνίδι και μία νέα μεγάλη πρόκληση για μας. Γνωρίζουμε τον αντίπαλο και την ποιότητα του. Άλλη μία ιστορική ομάδα, με πολύ καλό ρόστερ και πολύ καλό προπονητή. Ομάδα με χαρακτήρα, τον έδειξαν και την Τετάρτη, όταν επέστρεψαν μετά που δέχθηκαν δύο γκολ και προσπάθησαν μέχρι το τέλος για την νίκη. Επομένως γνωρίζουμε για τις δυσκολίες που θα συναντήσουμε, θα είναι δύσκολο, αλλά νιώθουμε ότι η ομάδα είναι έτοιμη και οι παίκτες ανυπομονούν.

Προερχόμαστε από δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ντέρμπι, όπου χάσαμε την νίκη στο τέλος, ειδικά το προηγούμενο κόντρα στην ΑΕΛ, όμως τα συναισθήματα είναι καλά, η ομάδα εμφανίστηκε ανταγωνιστική και αυτός είναι ο στόχος μας, να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστική και ασφαλώς στην έδρα μας, με τον κόσμο μας να προσπαθήσουμε για τους τρεις βαθμούς και εάν τα καταφέρουμε θα είναι πολύ σημαντικό βήμα για την πορεία μας.

Δεν θα πω κάτι ξεχωριστό. Ο κόσμος ξέρει ότι τον χρειαζόμαστε. Είναι πολύ σημαντικό για μας. Προερχόμαστε από δύο εκτός έδρας παιχνίδια, όπου νιώσαμε την υποστήριξη και την πίεση που βάζουν σε όλους οι φίλαθλοι των γηπεδούχων. Χρειαζόμαστε το ίδιο, ξέρουμε ότι κόσμος μας προσπαθεί να μας βοηθήσει και τους χρειαζόμαστε σε μία κρίσιμη καμπή της σεζόν. Νομίζω η ομάδα κάνει την πορεία της, παλεύει για να συνεχίσει το όνειρο, θα συνεχίσει να παλεύει μέχρι το τέλος. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, οι λεπτομέρειες ανάμεσα στις ομάδες είναι μικρές και είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να κάνουμε την διαφορά με τον κόσμο μας. Την Κυριακή είναι είναι και πάλι σημαντικό, γιατί όταν υπάρξουν δύσκολες στιγμές, εμείς νιώθουμε πιο δυνατοί και παίρνουμε δύναμη από τους φιλάθλους μας».

Με τη σειρά του ο Γάλλος ποδοσφαιριστής, διεθνής με την Εθνική Κύπρου δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας απέναντι σε μία καλή ομάδα. Χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς για να παραμείνουμε στις πρώτες θέσεις και κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας. Είμαι σίγουρος ότι θα δώσουμε τα πάντα και θα κάνουμε καλό παιχνίδι. Στα τελευταία δύο παιχνίδια ο κόσμος μας ακολούθησε και είδε ότι δώσαμε τα πάντα, παλέψαμε και ήμασταν κοντά στην νίκη και μπορώ να τους υποσχεθώ ότι θα είναι η ίδια η προσπάθεια μας και την Κυριακή. Είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν, τους χρειαζόμαστε όλους και είμαι αισιόδοξος».

Οι δηλώσεις τους σε βίντεο: