Home TOP NEWS Έτοιμος να αναλάβει ρόλο ηγέτη

Έτοιμος να αναλάβει ρόλο ηγέτη

Ο Δημήτρης Χριστοφή, ήταν ο παίκτης που μας έκανε περισσότερο εντύπωση στο παιχνίδι του Σαββάτου. Όχι αποκλειστικά λόγω απόδοσης, εδώ και δυο μήνες άλλωστε είναι σε πολύ καλή κατάσταση, σκοράρει, μοιράζει ασσίστ. Πολύ περισσότερο για τον τρόπο που συμπεριφερόταν σε όλο το ματς. Η ΟΜΟΝΟΙΑ προερχόταν από μια σκληρή εβδομάδα, αποκλεισμούς, αλλαγή προπονητή. Και ήταν ξεκάθαρο πως χρειαζόταν κάποιον να βγει μπροστά. Ο Τζίμης δεν κρύφτηκε.


Μιλούσε από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο στους συμπαίκτες του. Προσπαθούσε να τους κρατήσει ενωμένους και συγκεντρωμένους στο στόχο. Παρατηρήστε τις αντιδράσεις του στα γκολ, αλλά και στις στιγμές της προθέρμανσης πριν από το παιχνίδι. Ο Δημήτρης είναι έτοιμος να αναλάβει ρόλο ηγέτη και η πραγματικότητα είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ τον έχει μεγάλη ανάγκη να το πράξει. Έχει ανάγκη από ένα Κύπριο αξίας γύρω από τον οποίο να κτίσει την επόμενη μέρα. Γιατί τα τελευταία χρόνια μόνο για επόμενες μέρες μιλάμε.

Το Σάββατο η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει να δώσει ένα πολύ δύσκολο ματς, κόντρα στον πρωτοπόρο που διανύει τις καλύτερες μέρες του. Ο Χριστοφή θα προσεχθεί από τον αντίπαλο περισσότερο από όλους, πρέπει όμως να βγει ξανά μπροστά. Έχει την ικανότητα να κάνει τη διαφορά με την απόδοση του, έχει και το χαρακτήρα να σπρώξει τους υπόλοιπους, να τους κάνει καλύτερους.