Home TOP NEWS Εξαιρετικός χθες, ετοιμάζεται να δείξει τον όγκο του την Τετάρτη

Εξαιρετικός χθες, ετοιμάζεται να δείξει τον όγκο του την Τετάρτη

Δεν ήταν πολλοί οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που βρέθηκαν χθες στο γήπεδο. Αν θέλει κάποιος να ψάξει τις αιτίες, μπορεί να δει την βαθμολογική θέση, το μέγεθος του αντιπάλου αλλά και το κρύο. Κι όμως, όσοι ήταν στο ΓΣΠ, επέδειξαν αξιοθαύμαστη συμπεριφορά. Και η πιο πίσω αναφορά δεν αφορά μόνο μια πτυχή της συμπεριφοράς του, αλλά περισσότερα. Ήταν γενικά εξαιρετικός.


Καταρχάς ήταν εξαιρετικός για τον τρόπο που προσέγγισε την παρουσία του Νασιμέντο στην εντεκάδα. Χειροκρότημα στην πρώτη του επέμβαση, θερμότερο όταν ο Βραζιλιάνος έδειξε πως πατούσε καλά στο γήπεδο. Ο Νασιμέντο προσπαθεί να αρπάξει την δεύτερη του ευκαιρία και ο κόσμος που ήταν στο γήπεδο έδειξε διατεθειμένος να του την δώσει κι ας έχει κάνει λάθη στο παρελθόν. Δεν ήταν ο μόνος που δέχθηκε θερμό χειροκρότημα, αφού ο κόσμος αναγνώρισε το πολύ καλό παιχνίδι και την προσπάθεια του Φιλιώτη και τον αποθέωσε την στιγμή της αλλαγής του.

Τέλος, ορθός ήταν και ο τρόπος που αντιμετώπισε την απόδοση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο κόσμος. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο συνειδητά έγιναν αλλαγές και συντήρηση δυνάμεων. Αφού επιβληθήκαμε και κερδίσαμε καλώς και πάμε παρακάτω, δεν υπάρχει λόγος για περαιτέρω αναλύσεις. Έχουμε άλλωστε πολύ πιο σοβαρά παιχνίδια μπροστά μας και αρχίζοντας από την Τετάρτη, ο κόσμος πρέπει να δείξει τον όγκο το. Παίζουμε κόντρα στην ομάδα που μας στέρησε πέρσι το κύπελλο και ο ΛΑΟΣ έχει σημαντικό ρόλο να επιτελέσει. Γεμάτο ΓΣΠ ισοδυναμεί με αύξηση των πιθανοτήτων για πρόκριση.