Home TOP NEWS “Είδαμε σήμερα στοιχεία που έλειπαν από τα προηγούμενα παιχνίδια”

“Είδαμε σήμερα στοιχεία που έλειπαν από τα προηγούμενα παιχνίδια”


Ο Ανδρέας Δημητρίου δήλωσε μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ πως σήμερα είδαμε την ΟΜΟΝΟΙΑ που θέλαμε να δούμε στα προηγούμενα ματς. Ο εκπρόσωπος τύπου του τριφυλλιού έδωσε συγχαρητήρια στην τεχνική ηγεσία.

«Αξίζουν συγχαρητήρια στην τεχνική ηγεσία που στις δύσκολες στιγμές βοήθησαν την ομάδα. Οι Ιωακείμ, Κίναν και Λεονή. Αντέδρασαν οι παίκτες και τους αξίζει ένα μπράβο. Πέρασαν μία δύσκολη βδομάδα, κέρδισαν την κούραση και σήκωσαν το κεφάλι. Είναι στα θετικά της ομάδας που τα κατέφερε. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε. Ήταν μία νίκη που μας κρατάει κοντά στις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να δούμε που θα μας βγάλει. Είδαμε σήμερα στοιχεία που έλειπαν από τα προηγούμενα παιχνίδια. Κρατούμε επίσης την εμφάνιση του Μάριου αλλά και την απόδοση του Φάνου σε μία νέα θέση. Έχουμε δύσκολη συνέχεια», είπε για τον αγώνα.

Για τον Βύντρα: «Ήταν άσχημο το κτύπημα στον Βύντρα, του δημιούργησε ένα σκήσιμο κοντά στο γόνατο. Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Εξωτερικά του έγιναν ραφές. Θα περιμένουμε να δούμε εάν θα αγωνιστεί στο επόμενο».

Για το θέμα του προπονητή: «Δεν έχει καμία επαφή με κανένα προπονητή. Αυτή τη στιγμή το ΔΣ αξιολογεί την κατάσταση και θα επιχειρήσει να πάρει τις σωστές αποφάσεις για την ΟΜΟΝΟΙΑ».