Home TOP NEWS Κάρβερ: “Καταλαβαίνω την απογοήτευση του κόσμου”

Κάρβερ: “Καταλαβαίνω την απογοήτευση του κόσμου”


Περίεργη εμπειρία, χαρακτήρισε την αποψινή ο Τζον Κάρβερ, σχολιάζοντας το ότι ο Τράττος έληξε τον αγώνα ενώ υπήρχε ακόμα ένα τέταρτο. Ο Άγγλος προπονητής ο οποίος βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά τον αποκλεισμό, είπε πως η πίεση στην ομάδα είναι τεράστια και αντιλαμβάνεται το τι νιώθει ο κόσμος.

Κάρβερ: «Πρώτα από όλα καλή επιτυχία στον Απόλλωνα στον ημιτελικό και το κύπελλο. Στα δυο παιχνίδια, η καλύτερη ομάδα προκρίθηκε. Είναι περίεργη εμπειρία για μένα, δεν τελείωσα ποτέ παιχνίδι 15 λεπτά πριν το τέλος. Είναι δύσκολο να το αποδεκτώ, καταλαβαίνω όμως την απογοήτευση του κόσμου. Είδατε πως ξεκινήσαμε. Η πίεση στην ομάδα είναι τεράστια. Ξέρω πως έχουμε μεγάλη φήμη, αλλά εδώ και 5 χρόνια δεν κερδίσαμε τίποτα. Τους καταλαβαίνω, δεν είναι εύκολες ώρες, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Ένα πράγμα σας εγγυούμαι, παλεύω όλη μου τη ζωή και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Ο αντίπαλος έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, έχει ένα φανταστικό προπονητή. Καλή συνέχεια στον Απόλλων».

Αυγουστή: «Είμαι τυχερός που έχω δίπλα μου ένα έμπειρο προπονητή και είδα πως αντιμετωπίζει δύσκολα δεδομένα. Είναι απίστευτα ψύχραιμος. Τον ευχαριστώ για τα καλά του λόγια. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, δουλεύουν πάρα πολύ για να παίζουν αυτό το ποδόσφαιρο. Μας περιμένει ένας δύσκολος αγώνας την Δευτέρα. Καλή επιτυχία αύριο στο Αποέλ και ξεκινάμε την προετοιμασία μας γιατί θέλουμε να τους κερδίσουμε. Συγχαρητήρια και στον κόσμο και στους ποδοσφαιριστές. Είμαστε καλύτεροι και για αυτό περάσαμε. Καλή επιτυχία στον κόουτς».