Home TOP NEWS Κάρβερ: “Μπήκαμε άσχημα, αλλά δώσαμε στον εαυτό μας μια ευκαιρία”

Κάρβερ: “Μπήκαμε άσχημα, αλλά δώσαμε στον εαυτό μας μια ευκαιρία”


Ικανοποιημένος από τον χαρακτήρα και το πνεύμα της ομάδας, όχι όμως από το γεγονός πως η ΟΜΟΝΟΙΑ επανέλαβε εαυτό και έδωσε προβάδισμα 0-2 στον Απόλλωνα. Πλέον δώσαμε στον εαυτό μας μια ευκαιρία να διεκδικήσουμε την πρόκριση, είπε χαρακτηριστικά ο Τζον Κάρβερ.

Κάρβερ: Συμφωνώ με τον κόουτς πως δεν ξεκινήσαμε ξανά. Ο αντίπαλος είχε εξαιρετική κίνηση και κατοχή και δεχτήκαμε δυο γκολ. Θέλαμε λευκή εστία και δεν τα καταφέραμε. Λίγο πριν το ημίχρονο ανεβήκαμε είχαμε ευκαιρίες. Στα αποδυτήρια αλλάξαμε κάποια πράγματα, αλλάξαμε και τη διάταξη για να πιέσουμε ψηλά. Τα παιδιά που μπήκανε μας έδωσαν νέα διάσταση. Μετά το 2-2 είχαμε ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να βάλουμε 3ο γκολ ειδικά αν ο Ματ έδινε τη μπάλα στο Τζίμη. Στο τέλος έχουμε καλό πνεύμα, παλεύουμε, αλλά δεν έχουμε τη πολυτέλεια να δίνουμε σε ομάδες όπως τον Απόλλωνα να μπαίνουν δυο γκολ μπροστά. Έχουμε δώσει στον εαυτό μας μια ευκαιρία. Τουλάχιστον δεν χάσαμε. Πρέπει να πάμε στο Τσίρειο για να κερδίσουμε την πιο φορμαρισμένη ομάδα. Έχουμε την ΑΕΚ βέβαια πριν από αυτό και συγκεντρωνόμαστε σε αυτήν. Μπράβο στα παιδιά για τον χαρακτήρα, όταν μπαίνεις με 0-2 στα αποδυτήρια και γυρίζεις το παιχνίδι, ξέρεις πως είναι μια ομάδα που θέλεις να βρίσκεσαι. Δώσαμε στον εαυτό μας ευκαιρία και πάμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση.


Αυγουστή: Καλησπέρα σας. Έγινε σήμερα ένα παιχνίδι κλασσικό κυπέλλου. Μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, κυριαρχήσαμε στην αρχή, πετύχαμε 2 γκολ, μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα. Στο 2ο μέρος ξεκινήσαμε καλά, κρατήσαμε μπάλα, δεχτήκαμε το γκολ και ξεκίνησε ένας πανικός χωρίς λόγο. Είχαμε την ευκαιρία στο τέλος να κερδίσουμε αλλά το δεύτερο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε πολύ καλό παιχνίδι και μας δημιούργησε πολλά προβλήματα. Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, βλέπουμε το παιχνίδι της Κυριακής και θα τα ξαναπούμε στη Λεμεσό. Θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε εκεί. Καλή συνέχεια στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τον κόουτς που άλλη μια φορά είχαμε από ένα ημίχρονο.