Home TOP NEWS “Μας στεναχωρεί και πρέπει να το λύσουμε”

“Μας στεναχωρεί και πρέπει να το λύσουμε”

 


Ο Ανδρέας Δημητρίου, μετά το τέλος του πρώτου ματς με τον Απόλλωνα, δήλωσε πως στην ομάδα είναι στεναχωρημένοι που επαναλαμβάνονται οι ίδιες αδυναμίες στον αγωνιστικό χώρο.

«Το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί, δίνει προβάδισμα στον Απόλλωνα. Μας προβληματίζει ότι επαναλήφθηκε ξανά η νωθρή εικόνα και τα αμυντικά κενά. Εάν δούμε το παιχνίδι ψυχρά, η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε περισσότερες ευκαιρίες και μπορούσε να νικούσε, όμως είδαμε δύο διαφορετικές ομάδες μέσα στο παιχνίδι. Πρέπει να σταματήσουμε να δίνουμε χάντικαπ στον αντίπαλο. Το παιχνίδι με την ΑΕΚ μας δίνει την ευκαιρία να επιστρέψουμε δυναμικά στην διεκδίκηση των πιο πάνω θέσεων. Ο κόσμος μας στεναχωρέθηκε από την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου και είναι κρίμα που δεν μπορέσαμε να του δώσουμε τη χαρά της νίκης. Ελπίζουμε να του δώσουμε τη χαρά την πρόκρισης. Βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας, το είπαμε ξανά. Είναι κρίμα να μην παίρνουν αυτά που αξίζουν. Μας στεναχωρεί και πρέπει να το λύσουμε», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου των πράσινων.

Για το ότι ο Σέρινταν έμεινε εκτός: «Η συμμετοχή του Σέρινταν είναι αμφίβολη για το ματς με την ΑΕΚ, δεν είναι κάτι σοβαρό».