Home TOP NEWS Match Report: Τραγική, αποκλεισμένη και διακοπή

Match Report: Τραγική, αποκλεισμένη και διακοπή

 


Ποια αντίδραση; Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπήκε ποτέ στο γήπεδο και αποκλείστηκε στα ίσα από τον Απόλλωνα. Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος σε όλο το ματς μέχρι τη διακοπή και η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν κατάφερε ούτε όταν έμεινε με παίκτη παραπάνω να επιβληθεί και να πάρει την πρόκριση.

Α’ ημίχρονο

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε το ματς. Μόλις στο 7′ ο Απόλλωνας μπήκε μπροστά στο σκορ με τον Μαγκλίτσα που εκμεταλλεύτηκε λάθος στα μετόπισθεν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν ξύπνησε ούτε από το γκολ της ομάδας της Λεμεσού, που έλεγξε το ματς, ήταν καλύτερη και πιο επικίνδυνη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έπαιρνε την μπάλα μόνο για να την διώξει και στο 26′ ο Απόλλωνας είπε ευχαριστώ και σε δεύτερο λάθος της άμυνας, αυτή τη φορά από τον Βύντρα για να κάνει τα τέρματα του 2 με τον Άλεξ Ντα Σίλβα.

Ούτε το 2ο γκολ του Απόλλωνα έφερε κάτι διαφορετικό, η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν ανύπαρκτη και ο αντίπαλος βολευόταν να διαχειρίζεται το υπέρ του σκορ. Τελικά κόντρα στη ροή του αγώνα και στη μοναδική φορά που μπήκε στο κουτί του αντιπάλου, η ομάδα μας κέρδισε πέναλτι. Ο Κλέιτον στο 45′ ανατράπηκε από τον τελευταίο Πόμπιερτζ, ο Τράττος έδειξε πέναλτι και μια μάλλον αυστηρή κόκκινη. Εκτελεστής ο Σέρινταν και 2-1. Νέα δεδομένα, πιο ευνοϊκά για την ομάδα μας, παρότι δεν το δικαιούταν.

Β’ ημίχρονο

Με παίκτη περισσότερο πλέον η ομάδα μας θα περίμενε κανείς πως θα ασκήσει πίεση στον Απόλλωνα. Μάταια όμως, αφού με καμινάδες δεν σπάνε σοβαρές άμυνες. Μοναδική σοβαρή φάση για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο 55′ όταν ο Ντάρμπισαϊαρ ντρίπλαρε τον Βάλε αλλά πλάσαρε από πλάγια στην εξωτερική των δικτύων.

Στο 66′ τα δεδομένα ανατράπηκαν εκ νέου. Ο Ντα Σίλβα έκλεψε από τον Φιλιώτη που τον ανέτρεψε. Ο Τράττος απέβαλε λανθασμένα τον Φιλιώτη και πλέον οι δυο ομάδες έπαιζαν επί ίσοις όροις. Και όντας καλύτερη ομάδα, ο Απόλλωνας το εκμεταλλεύτηκε άμεσα. Νέο τραγικό λάθος από τον Κρέσιτς, Πέδρο και Μαγκλίτσα κάνουν το 1-2 και ο Πορτογάλος κάρφωσε τον Κρέσιτς κάνοντας το 3-1. Κάπου εκεί, είχαμε διακοπή στο παιχνίδι αφού ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αποδοκίμασε τα νέα ρεζιλίκια με βεγγαλικά στο γήπεδο.

Συμπερασματικά

Η γενικότερη απόδοση ήταν για τα μπάζα. Με άμυνα αγροτικού, δεν μπορείς να λες πως έχεις στόχους. Δίκαια στην επόμενη φάση ο Απόλλωνας, ανεξάρτητα από την όποια διακοπή. Κι αν έχουν τσίπα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν θα κάνουν καμιά αναφορά στην διακοπή. Άλλοι κατέστρεψαν το σωματείο όχι οι οπαδοί.