Home TOP NEWS Πάνω από όλα σοβαρότητα

Πάνω από όλα σοβαρότητα

Ο επόμενος μας αντίπαλος, η ΑΕΖ, είναι αυτή τη στιγμή που μιλάμε στα χαμηλά της βαθμολογίας. Για την ακρίβια είναι στην 13η θέση με 11 μόλις βαθμούς και την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα, με 52 γκολ παθητικό. Σε καμία περίπτωση λοιπόν, δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε ενδεχόμενη απώλεια βαθμών το Σάββατο. Και οτιδήποτε άλλο από μια νίκη με καλή εμφάνιση, είναι μη αποδεκτό και μπορεί να αποδειχθεί και καταστροφικό εδώ που είμαστε. Βαθμοί που χάνονται από δω και μπρος δεν χάνονται.


Έχοντας πει τα πιο πίσω, δεν εννοούμε πως το απόγευμα του Σαββάτου θα κυλήσει σίγουρα όμορφα και ήρεμα. Μπορεί να εξελιχθεί και πολύ στραβά, αν μπούμε στο γήπεδο ανέτοιμοι να επιβληθούμε, ανέτοιμοι να τσακίσουμε τις όποιες ελπίδες έχουν οι παίκτες της ΑΕΖ για πιθανό κέρδος. Ρωτήστε και την ΑΕΚ άλλωστε τι έπαθε όταν επέτρεψε στην ΑΕΖ να το πιστέψει. Βρέθηκε να κυνηγάει αποτέλεσμα από μειονεκτική θέση και στο τέλος το πλήρωσε με δυο πεταμένους βαθμούς στα σκουπίδια.

Το αυριανό του Σαββάτου, μπορεί να εξελιχθεί σε μια υπέροχη βόλτα στο στάδιο μας, με πολλά γκολ και θέαμα. Μπορεί να εξελιχθεί και σε κηδεία. Την ειδοποιό διαφορά, θα την κάνει η σοβαρότητα της δικής μας ομάδας.