Home TOP NEWS Πολύ δύσκολα θα έμενε το καλοκαίρι

Πολύ δύσκολα θα έμενε το καλοκαίρι

Μονόδρομος ήταν η παραχώρηση του Κίλιαν Σέρινταν στην Γιαγκελόνια, από τη στιγμή που οι Πολωνοί βγήκαν τόσο ψηλά οικονομικά, την προτελευταία μέρα της μεταγραφικής στην χώρα της Κεντρικής Ευρώπης. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορούσε να κοντράρει οικονομικά την πρόταση που είχε πάρει ο Κίλιαν από τους Πολωνούς για το καλοκαίρι, για αυτό είχε πρόθεση να του κάνει πρόταση για μακροχρόνιο συμβόλαιο. Και σε αυτή την περίπτωση όμως, οι πιθανότητες της ήταν λίγες και όχι για οικονομικούς λόγους.


Ο Σέρινταν ήταν χαρούμενος στην Κύπρο και την ΟΜΟΝΟΙΑ. Στο πίσω μέρος του μυαλού του όμως είναι πάντα κολλημένο το θέμα της Εθνικής Ιρλανδίας. Δεν έχει πάρει κλήση εδώ και χρόνια και το είχε πάρει απόφαση πως όσο καλά κι αν παίξει στην Κύπρο, ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν θα κοιτάξει προς τα εδώ. Αντίθετα το πολωνικό πρωτάθλημα (που είναι πιο γρήγορο, αλλά λιγότερο τεχνικό από το δικό μας) παρακολουθείται διαρκώς λόγω του μεγέθους της αγοράς, των νέων γηπέδων και της γεωγραφικής τοποθεσίας, αφού είναι προθάλαμος για την Bundesliga. Θεωρεί λοιπόν πως οι πιθανότητες του να ξαναβάλει εθνόσημο στο στήθος αυξάνονται κατακόρυφα και παρότι σαν ορθός επαγγελματίας περίμενε την ΟΜΟΝΟΙΑ, προσανατολιζόταν να κάνει βαλίτσες για Πολωνία.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει όφελος κοντά στις 300 χιλιάδες από την μετακίνηση του Σέρινταν. Την ίδια στιγμή όμως χάνει εκτός από ένα βασικό παίκτη της και ένα εξαιρετικό επαγγελματία. Το κενό του στο αριστερό άκρο της επίθεσης θα κληθούν να γεμίσουν ως το τέλος της χρονιάς κυρίως οι Κύπρου και Αζίζ, ενώ τη θέση μπορεί να παίξει και ο Άρης Σοϊλέδης που ως γνωστόν ξεκίνησε την καριέρα του αγωνιζόμενος εκεί.