Home TOP NEWS Πάει Γιαγκελόνια ο Σέρινταν

Πάει Γιαγκελόνια ο Σέρινταν

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ενημερώσει πως έχει κάνει αποδεκτή την πρόταση της Γιαγκελόνια για παραχώρηση του Κίλιαν Σέρινταν. Όπως ξεκαθαρίζει έλαβε υπόψην της ότι το συμβόλαιο του παίκτη έληγε, αλλά και ότι ο ίδιος ο παίκτης επιθυμούσε την μετακίνηση είτε τώρα είτε το καλοκαίρι.


Η ενημέρωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μέσω SMS: “H OMONOIA ενημερώνει πως έχει αποδεχθεί την πρόταση της Γιαγκελόνια για άμεση παραχώρηση του Κίλιαν Σέρινταν. Λήφθηκε σοβαρά υπόψη τόσο η επιθυμία του ποδοσφαιριστή όσο και το πολύ σημαντικό όφελος για τον σύλλογο, σε συνδυασμό με το ότι ο Σέρινταν έμενε ελεύθερος με το τέλος της σαιζόν.”

Η προηγούμενη ενημέρωση

Θέμα χρόνου πρέπει να θεωρείται η παραχώρηση του Κίλιαν Σέρινταν στη Γιαγκελόνια. Οι Πολωνοί δέχθηκαν δυο ήττες τις τελευταίες τρεις εβδομάδες από Λέχια Γκντανσκ και Βίσλα Κρακοβίας και αποφάσισαν να διαθέσουν ένα σεβαστό ποσό για την απόκτηση του Ιρλανδού από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Επανήλθαν λοιπόν και έκαναν πρόταση που θα φέρει όφελος στην ΟΜΟΝΟΙΑ γύρω στις 300 χιλιάδες ευρώ. Με δεδομένο ότι το συμβόλαιο του εκπνέει το καλοκαίρι, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κάνει αποδεκτή την πρόταση.

Η ολοκλήρωση της μεταγραφής θεωρείται θέμα χρόνου, αν και η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει ακόμα απαντήσει επίσημα στη Γιαγκελόνια. Η ομάδα μας ετοίμαζε πρόταση ανανέωσης στο Σέρινταν και γνωρίζοντας πως δεν μπορεί να ανταγωνιστεί το ποσό που του προτείνουν οι Πολωνοί (250 διετές κλειστό) προσανατολιζόταν να κάνει πρόταση για 3 χρόνια στον παίκτη. Πλέον και προ του φάσματος να τον χάσει χωρίς να πάρει σεντ, είναι βέβαιο πως θα δώσει το “ΟΚ” στον Σέρινταν να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.