Home TOP NEWS Στην Αυστρία για φιλανθρωπικούς σκοπούς η φανέλα του Σέρινταν

Στην Αυστρία για φιλανθρωπικούς σκοπούς η φανέλα του Σέρινταν

 


Μέχρι την Αυστρία έφτασε η υπογεγραμμένη φανέλα του Κίλιαν Σέρινταν και για καλό σκοπό. Οι Vienna Gaels σε συνεργασία με την πρεσβεία της Ιρλανδίας στην πρωτεύουσα της Αυστρίας, διοργανώνουν τον καθιερωμένο τους χορό στα πλαίσια των εορτασμών του Saint Patrick. Ξεχωριστή θέση στο χορό, έχει η δημοπρασία αντικειμένων που γίνεται για φιλανθρωπικούς σκοπούς, έτσι ζητήθηκε από τον Κίλιαν να στείλει μια υπογεγραμμένη φανέλα του.

Ο Κίλιαν ανταποκρίθηκε άμεσα και δεν τους έστειλε απλά μια φανέλα από την Green Boutique, αλλά αυτήν που φορούσε στον αγώνα κόντρα στην Ανόρθωση. Για να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους οι Vienna Gaels φωτογραφήθηκαν με την φανέλα του Κίλιαν και τον ευχαρίστησαν μέσω Twitter.

Να σημειωθεί πως τα έσοδα της δημοπρασίας, θα διατεθούν σε δυο νοσοκομεία, το Saint Anna στη Βιέννη και το Temple Street Foundation στο Δουβλίνο. Μπράβο Κίλιαν και ελπίζουμε η φανέλα σου να πωληθεί πολύ ακριβά!

Πιο κάτω η ανάρτηση των Vienna Gaels στο twitter με την επιγραφή: “Το πιο εξοτικό κλαμπ του GAA με τη φανέλα του πιο εξοτικού διεθνή Ιρλανδού! Σε ευχαριστούμε Κίλιαν Σέρινταν για τη συνεισφορά σου!”