Home TOP NEWS Θα τα φορτώσουμε όλα στον Κάρβερ;

Θα τα φορτώσουμε όλα στον Κάρβερ;

Όταν μια ομάδα παίζει τόσο άθλια όσο η ΟΜΟΝΟΙΑ την τελευταία εβδομάδα, φυσιολογικό έχει ευθύνες να αποδίδονται στον προπονητή και οποιονδήποτε άλλο έχει άμεσο αντίκτυπο στο αγωνιστικό. Όταν μια ΟΜΟΝΟΙΑ είναι άτιτλη για μια 5ετία και έχει πιάσει τον κατήφορο τουλάχιστον μια 10ετία πριν από αυτό, είναι απλά γελοίο να θεωρούμε πως θα φύγει ο Κάρβερ με το Νταμπίζα και τα πάντα θα στρώσουν και ξαφνικά θα γίνουμε διεκδικητές.


Και για να προλάβουμε εκ νέου κάποιους, δεν λέμε πως δεν έχουν ευθύνες οι τεχνικοί ηγέτες της ομάδας μας για το αγωνιστικό χάλι που παρακολουθούμε. Σίγουρα δεν έχουν όμως ευθύνες για τα αλλεπάλληλα κτυπήματα που δέχθηκε το σωματείο στην κουλτούρα και το DNA του. Σίγουρα δεν έχουν ευθύνη που η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι την τελευταία 5ετία ηφαίστειο που κάνει έκρηξη σε κάθε στραβοπάτημα.

Για να καταλήξουμε να πούμε πως στην ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να δούμε την μεγαλύτερη εικόνα. Ο Κάρβερ είναι απλά ένας τεχνικός που δεν κατάφερε να πετύχει σε αντίξοες συνθήκες. Ας φύγει, ας καταλάβουμε όμως πως πρέπει επιτέλους να αναληφθούν και ευθύνες από το σωματείο. Ποιοι επέλεξαν το Νταμπίζα (που επέλεξε τον Κάρβερ); Κάτω υπό ποιες συνθήκες; Τον στήριξαν όσο έπρεπε; Ποιοι ήταν οι στόχοι που τέθηκαν; Θα αναληφθούν και ευθύνες από την εφορία;