Home TOP NEWS «Βλέπουμε τη συνέχεια σαν πρόκληση»

«Βλέπουμε τη συνέχεια σαν πρόκληση»


Ικανοποιημένοι στην ΟΜΟΝΟΙΑ για τη νίκη κάτι που φάνηκε από τις δηλώσεις του Αντρέα Δημητρίου. Ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μίλησε και για τον Μπλάτι Τουρέ, ο οποίος αναμένεται αύριο στην Κύπρο για να επανενταχθεί στις προπονήσεις.

«Ήταν θέμα να μπει το πρώτο γκολ. Φτιάξαμε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο είμαστε ακόμα καλύτεροι, πατούσαμε καλύτερα. Πετύχαμε δυο γκολ, κρατήσαμε το μηδέν παθητικό, κερδίσαμε σε ένα ματς που όπως πολύ σωστά είπατε είχαμε πολλά περισσότερα να χάσουμε παρά να κερδίσουμε. Αναμένουμε τα αποτελέσματα των ντέρμπι για να δούμε πόσο πλησιάσαμε.

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία, στην ώρα της αλήθειας με πολλά ντέρμπι. Τα περιμένουμε με ανυπομονησία και τα βλέπουμε σαν πρόκληση. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας και για τη παρουσία αλλά και για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας. Ετοιμάζουμε και μια κίνηση επιβράβευσης για όσους έκαναν ή θα κάνουν διαρκείας. Το μεγάλο ραντεβού είναι την Τετάρτη, θέλουμε το κύπελλο, θεωρούμε πως είναι σημαντικό να πάρουμε ένα τίτλο και για την επόμενη χρονιά που θέλουμε να κάνουμε άλμα κορυφής.

Από κει και πέρα σήμερα έπαιξαν αρκετοί ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αγωνιστικά λεπτά. Θα τους χρειαστούμε όλους στη συνέχεια. Ο τραυματισμός του Άρνασον είναι στη μέση, συγκρούστηκε με τον Κρέσιτς. Από το ημίχρονο πήγε για εξετάσεις όμως είναι τέτοια η φύση του τραυματισμού που επιβάλλει νέες. Θα γνωρίζουμε αρχές της βδομάδας τη κατάσταση.

Σε καμία περίπτωση δεν ανησυχούμε για τον Τουρέ. Έρχεται αύριο στην τύχη. Να υπενθυμίσω την επίσημη δήλωση μας πως τον ποδοσφαιριστή περιμένουμε στο τέλος της εβδομάδας. Μετά τις υποχρεώσεις του είχε να διευθετήσει και άλλο ένα προσωπικό θέμα. Τον περιμένουμε αύριο στην Κύπρο. Να υπενθυμίσουμε ότι υπάρχουν εσωτερικοί κανονισμοί τους οποίους οι παίκτες γνωρίζουν, αν δεν τους υπακούσουν μπορεί να υποστούν ποινές χωρίς εξαιρέσεις. Περιμένουμε τον Τουρέ αύριο βάση της προγραμματισμένης πτήσης πίσω. Θα τον εντάξουμε στις προπονήσεις σταδιακά γιατί είναι πολύ σημαντικός και ενισχύει το πλάνο ενόψει της τελικής ευθείας».