Home TOP NEWS Μπρέβελντ: «Χαρούμενος στην ΟΜΟΝΟΙΑ»

Μπρέβελντ: «Χαρούμενος στην ΟΜΟΝΟΙΑ»


Χαρούμενος στην ΟΜΟΝΟΙΑ και με τον τρόπο που τον υποδέχθηκαν οι φίλοι της ομάδας μας ο Νικάνδρο Μπρέβελντ. Ο Ολλανδός τόνισε πως κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και συγχάρηκε την ομάδα του για τον τρόπο που χειρίστηκε το σημερινό. Τόνισε δε, πως ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι.

«Καταρχάς να πω πως κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Είναι καλό ότι μείναμε συγκεντρωμένοι και πήραμε τη νίκη. Πρέπει να συγχαρώ την ομάδα μου αφού είχαμε κατοχή και δημιουργικότητα. Το κυπριακό πρωτάθλημα είναι σε καλό επίπεδο, ειδικά οι πρώτες είναι πολύ καλές. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας και πρέπει να είμαστε έτοιμοι.

Έχουμε 3-4 μέρες για να προετοιμαστούμε για το επόμενο. Δεν πετάμε στα σύννεφα από μια νίκη. Ο Απόλλωνας είναι καλή ομάδα τους είχα δει μόλις ήρθα στην Κύπρο. Θέλουν να παίζουν ορθόδοξο ποδόσφαιρο όπως και μεις και θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι.

Η ομάδα και οι συμπαίκτες μου με υποδέχτηκαν θερμά, όπως και οι φίλοι της ομάδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είμαι χαρούμενος εδώ, ακόμα και στην πόλη καταλαβαίνω πως είναι μεγάλη ομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ. Στο μέλλον βέβαια θα δω περισσότερα».