Home TOP NEWS Άκης: “Εάν μέναμε με 11 ποδοσφαιριστές, το παιχνίδι θα γύριζε”

Άκης: “Εάν μέναμε με 11 ποδοσφαιριστές, το παιχνίδι θα γύριζε”

 


Ευχαριστημένος για το δεύτερο ημίχρονο ήταν ο Άκης Ιωακείμ ο οποίος δήλωσε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έπαιρνε το παιχνίδι εάν συνέχιζε με 11 παίκτες. Ο υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας μας σχολίασε και το ακυρωθέν γκολ.

Άκης: “Σήμερα είδαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι κι από τις δύο ομάδες. Στο πρώτο ημίχρονο είχε μία υπεροχή η ΑΕΚ, ευκαιρίες δημιουργήσαμε και μεις. Στο δεύτερο η ομάδα μας ήταν αυτή που θέλω να βλέπω εγώ και πιστεύω και ο κόσμος. Είχαμε την κατοχή μέχρι το σημείο που παίζαμε με 10, ήταν φυσιολογικό να πάρει την κατοχή ξανά η ΑΕΚ. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, είχαμε πάθος, αυτό που ζητάει ο κάθε Ομονοιάτης. Πιστεύω πως πετύχαμε ένα καθαρό γκολ, θα το δούμε και πιο μετά. Θέλω να το δω και ο ίδιος. Τέλος, πιστεύω ότι εάν μέναμε με 11 ποδοσφαιριστές, το παιχνίδι θα γύριζε. Δεν θέλω να σχολιάσω κάποιες αποφάσεις της διαιτησίας, θέλω να ευχηθώ στην ΑΕΚ καλή συνέχεια”.

Ιδιάκεθ: “Είχαμε καλό πρώτο ημίχρονο, πετύχαμε ένα γκολ και είχαμε ευκαιρίες. Στο ημίχρονο είδαμε πως το προβάδισμα με 1-0 δεν ήταν αρκετό. Στο δεύτερο ημίχρονο, αρχικά ξεκίνησε καλύτερα η ΟΜΟΝΟΙΑ. Μετά την ισοφάριση είχαμε καλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Απογοητευτήκαμε όμως είμαστε αισιόδοξοι, είμαστε στη 2η θέση και παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα. Καλή συνέχεια στην ΟΜΟΝΟΙΑ”