Home TOP NEWS Ανεβάζουν σιγά σιγά τις μετοχές τους

Ανεβάζουν σιγά σιγά τις μετοχές τους

Η κλήση του Κατελάρη και του Φιλιώτη στην Εθνική Κύπρου, ήταν τα πιο χαρμόσυνα νέα της εβδομάδας. Οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πέρσι τέτοιο καιρό δεν ήταν καν στο καθημερινό ρεπορτάζ της ομάδας, χωρούσαν σε αυτό σποραδικά. Σήμερα όχι μόνο αποτελούν σημαντικά στελέχη της, αλλά είδαν τους κόπους τους να αποφέρουν καρπούς, αφού αυτή τη βδομάδα θα βάλουν για πρώτη φορά το εθνόσημο στο στήθος. Οι μετοχές των νεαρών Κύπριων ανεβαίνουν συνεχώς.


Ασφαλώς η δουλειά τους δεν τελειώνει εδώ, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Τώρα έκαναν την εμφάνιση τους κι αρχίζει η δουλειά για την καθιέρωση, για να γίνουν ηγέτες στην ομάδα της καρδιάς τους. Έχουμε ανάγκη για περισσότερους Κύπριους ποδοσφαιριστές πρωταγωνιστές στην πρώτη ομάδα και οι δυο αυτοί παίκτες έχουν όλα τα φόντα για να το καταφέρουν. Λέμε συνεχώς πως από αυτούς θα ξεκινήσει η αγωνιστική μας αναγέννηση.

Θα έχετε προσέξει πως στην φωτογραφία δεν είναι ούτε ο Φιλιώτης ούτε ο Κατελάρης, αλλά ο Μάριος Δημητρίου. Ο τρίτος παίκτες από την Ακαδημία της ομάδας μας δεν πήρε κλήση στην Εθνική, η απόδοση του όμως τον τελευταίο καιρό κάνει εντύπωση! Κάνει εντύπωση γιατί προέρχεται από απραξία, κόντεψε να μείνει εκτός ομάδας, αλλά όταν του δόθηκε η ευκαιρία την άρπαξε από τα μαλλιά. Ο Μάριος κάνει πολύ καλές εμφανίσεις κι αν συνεχίσει την ανοδική πορεία, θα δει και το όνομα του στις κλήσεις.